Review Center BG

Електрическа готварска печка Whirlpool ACMT 6533/WH: По-новa и по-добрa


Има много хора, които търсят нов, но все още не желаят да се откажат лесно и от класическият стил. Това е вярно за тези, които искат да аранжиран своята нова кухня или искат да й донесат нов живот и свеж. Но решения са многобройни и набора от налични уреди, става все по-разнообразен и един пример за това е готварската печка Whirlpool ACMT 65533 / WH.

Електрическа готварска печка Whirlpool ACMT 6533/WH

Виж специалната оферта за днес, 29-04-2024


whirlpool acmt 6533 wh.jpg

Погледнато отвън това не изглежда като много модерна печка с изключение на наличието на цифров дисплей, но иначе прилича на обикновена и класическа печка. Но ако ние се доближим повече до анализа ние откриваме, по-модерени класическите елементи, и по този начин класиката остава само в белият цвят. почти На първо място можем да видим, че имаме керамичен плот и фурна, която е електрическа. И по отношение на позиционирането в кухнята няма да имате много проблеми или неудобства, защото размерите на модела са само 85 х 50 х 60 см. За позиционирането ще ви помогнат и регулируемите крачета, но най-вече то ще бъде много лесно, защото печката тежи само 44 кг. Веднъж инсталирана, можете лесно да минете към работа с печката.

Електрическа готварска печка Whirlpool ACMT 6533/WH

Виж най-добрата цена за днес, 29-04-2024


Въпреки, че по отношение на външния вид имаме сравнително класически дизайн не трябва да се премахва възможността за разнообразно готвене и приготвяне на храна. За кулинарният етап имате четри котлона, с мощност базирана на газ, но с помощта на електрически запалване.

Дори и да е малко по-висок риск, отколкото ако тя идваше с електрически котлони със сигурност ще се погрижи, в случай на случайно изгасване на пламака, като веднага ще прекъсне подаването на газ. Връщаме се към четирите нагревателя, защото те имат различна мощност и различни размери. Можете да използвате нагреватели с мощност от 1,7 kw, 1.2 kw или 2.3 kw.

Гответе всичко, което искате
Електрическата готварска печка е с капацитет 60 литра и ще ви позволи да се приложат на практика всички кулинарни желания. Но капацитет е не единствената полза, също така има специални функции, които Whirlpool ACMT 65533 / WH предлага, а именно наличието на грил, вътрешно осветление или конвекцията на горещ въздух. Приготвянето на храни може да изисква не само точната температура, но и точно време на подготовка, така таймера понякога е от съществено значение за вкусна храна.

След готвенето, това което изисква най-много време е почистването, но ако изберете печката Whirlpool ACMT 65533 / WH няма да има проблеми, защото има самопочистваща каталитична функция. Цената, може да бъде малко по-висока за някои хора, но това е цената, която носи печка със специфичен разход на енергия, клас А и печка, която е класическа и модерна в същото време.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 29-04-2024 на:



Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg