Review Center BG

Пералня Whirlpool AWO/C 6314: икономична и полезна


Пералната машина е задължителна за всяко семейство, така че ние дори не можем да си представим живота си без нея. Въпреки това, развитието на технологиите е оставило своя отпечатък върху пералните машини, и на пазара ще намерите перални машини, които предлагат набор от съоръжения и системи за нашата пералня, с цел по-бързо и качествено пране. Пералня Whirlpool AWO/C 6314 е уред, който има високоспестяващ енергиен клас, но също така и много програми и функции, така че винаги насреща ще имате качествено изпрани дрехи.

Пералня Whirlpool AWO/C 6314

Виж специалната оферта за днес, 16-09-2019


 whirlpool  awo c 6314.jpg

От друга страна, дизайнът е модерен, с бял корпус и контролен панел, разположен в горната част. Също така, вратата е с диаметър 30 см и позволява на пералнята да бъде заредена лесно, дори с обемисти дрехи като жилетки или зимни дрехи. Размерите на пералната машина са 84.5 х 59.5 х 52 см и е с тегло 72 кг. В предната част ще намерите контролния панел, от който можете да изберете подходяща програма за пране и различни функции, които уреда притежава. Вие също така ще имате достъп до LCD дисплея, който ви показва избраната от вас програма, зададените стойности, ротации, и функциите, които са активирани. Важен аспект е, че можете да персонализирате програмата за пране, като имате възможност да изберете температурата и ротации.

Пералня Whirlpool AWO/C 6314

Виж най-добрата цена за днес, 16-09-2019


Програми за всякакъв тип дрехи
Прането с тази пералня е икономично по отношение на енергията, тъй като уреда попада в клас А+++ на енергийна ефективност и стандартното потребление е само 0,69 KWh.

Товароносимостта е 6 кг, така че можете да перете повече дрехи наведнъж. Скоростта на въртене може да достигне до 1200 оборота в минута и попада в клас на ефективност при центрофугиране B. Пералнята машина притежава 18 различни видове програми, от които имаме бърза програма за 15 минути, програмата за предпране и пране наръчник. За цветни дрехи има специална програма, точно както и за памук, вълна, синтетика или деликатни дрехи. Пералнята идва и с програма за лесно гладене. Друга полезна функция е програмата отложен старт. Технологията 6-то чувство ще бъде изключително полезна за пералнята що се отнася до водата или времето за пране.

С перална машина Whirlpool AWO / C 6314 ще се възползвате от професионално пране, но и значителна икономия на електроенергия. Потреблението на вода не е високо, само 8200 литра вода средно годишно.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 16-09-2019 на:Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg