Review Center BG

Whirlpool ADG 321 IX: Бъдете винаги спокойни


Въпреки че има ситуации, които могат да бъдат източник на радост те могат да ви донесет някои по-малко приятни моменти и това е дискомфорта от почистването, който следва. Това е аспект, който е свързан с етапа на миене на чинии, които могат да се появят след семейна сбирка,след парти, празнична вечеря или след всяко друго събитие. За да се отървете от този проблем и да се наслаждавате на всеки миг с любимите си хора или да си починене след състоялото се събитие можете да се обърнете към миялна машина и Whirlpool ADG 321 IX е.

Съдомиялна машина за полувграждане Whirlpool ADG 321 IX

Виж специалната оферта за днес, 16-09-2019


whirlpool adg 321 ix.jpg

Първият видим елемент в този модел е външният вид, който е представен от полу-вградена функция, както и от цялстно бял външен вид. Дори и да не беше класическият бял цвят на модела Whirlpool ADG 321 IX той пак щеше да изглежда много добре и в модерна кухня и в кухня обзаведена в класически стил. Каквато и да е вашата кухня, но трябва да имате пространство от поне 82 х 45 х 57 cm, защото именно това са размерите на съдомиялната машина. Но този размер има и някои елементи, които трябва да бъдат взети под внимание, първо е необходимото пространство за отваряне на вратичката, както и теглото и външния вид на миялната. Със само 30 килограма тегло не е много трудно да се справите с това, независимо дали става дума за транспорт или монтаж на този модел.

Съдомиялна машина за полувграждане Whirlpool ADG 321 IX

Виж най-добрата цена за днес, 16-09-2019


Чисти съдове по всяко време
Както вече споменахме в началото за работата с модела Whirlpool ADG 321 IX, когато правиш едно събитие тази съдомиялна машина може наистина да бъде от полза. Капацитета й е 10 комплекта. Това ви позволява да измиете много добре и много бързо доста голям брой съдове. Също така за по-голяма ефективност и добри резултати можете да избирате из между общо шест програми, които са на разположение. Между тях е програмата за нормално измиване и програма Bio/Eco.

Ние не трябва да забравяме за аспекта защита и безопасност, за които се грижи програмата за защита против наводнение, която помага срещу изтичане на водата. С годишно потребление на енергия от 237 kw и позициониране в енергийна ефективност клас А + модела наистина е изгоден.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 16-09-2019 на:Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg