Review Center BG

Хладилник с фризер Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9101


Умните продукти са склонни да монополизират целият пазар на електронни продукти, и това може да се види лесно дори и с едно обикновено посещение на един обикновен или онлайн магазин. Това може да се види дори от гледна точка на домакинските уреди. Например някой модели хладилници вече са доста по-малко търсени и това се дължи на новите по-модерни комбинирани модели, включващи и хладилник и фризер. За един продукт, който е едновременно модерен, интелигентен и лесно достъпен, няма нужда да търсите твърде много, след като имате възможността да изберете Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9101.

Хладилник с фризер Whirlpool BSNF 9101 OX

Виж специалната оферта за днес, 16-09-2019


whirlpool bsnf 9101.jpg

И все пак изборът на този продукт, не трябва да се прави задължително, защото е част от нова, модерна гама продукти и заради елегантният му външен вид, а защото предлага много ползи за потребителите. Една от тези ползи е големият капацитет за съхранение на храната. Размерът на модела е 201 x 59.5 x 65.5см, което въпреки, че изглежда доста впечетляващо е оправдано. Най-добрият начин да се оправдае е, че Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9101 запазва храната и предлага достъп до прясна продукция, и в същото време на замразени храни. Хладнилника разполага с обем 252 литра, а фризера 97 литра, което е повече от достатъчно за всяко семейство.

Хладилник с фризер Whirlpool BSNF 9101 OX

Виж най-добрата цена за днес, 16-09-2019


Интелигентност и интериор
Интелигентните функции на този модел, не се отнасят само до интериора му, но и до лесното и достъпно запазването на храната свежа за по-дълго време. Това се дължи на голямата площ, с която разполага хладилника, както и на 5-те стъклени рафта и 4-те отделения на вратата. Пространството във фризера е 3 рафта и в с автоматична система за размразяване.

Всички елементи и всички функции от, които могат да се възползват потребителите на модела Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9101, са въз основа на технологията No Frost, която е достъпна и за хладилник и за фризер. Тази технология, също така предалага, освен отстраняване на лед по храната , но и издръжливост без захранване до 16 часа, както и капацитет за замразяване 4 kg/24h или оптимална температура. Всичко това обаче, не е от толкова голяма помощ от колкото е потребление и удобният клас на енергийна ефективност - А+.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 16-09-2019 на:Фотогалерия: "Хладилник с фризер Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9101 "

whirlpool bsnf 9101_2.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg