Review Center BG

Whirlpool GOS 6415 NB: Черен плот за вграждане, хромирани бутони, електрическо запалване


Whirlpool GOS 6415 NB има няколко предимства, на които си заслужава да дадете нужното внимание, ако търсите модерни решения за готвене и искате да се отървете от старата печка. Аз лично не харесвам старите печки, защото заемат твърде много място и се почистват бавно и трудно. Аз съм фен уредите като кухненски плотове, тъй като това дава по-красив и елегантен вид на цялата стая. Вече е удоволствие да се прекарат няколко часа в кухнята за приготвянето на храната на любимите ни хора.

Плот за вграждане Whirlpool GOS 6415 NB

Виж специалната оферта за днес, 16-09-2019


whirlpool gos 6415 nb.jpg

Ако ви е омръзнала да чистите готварската си печка ние сме решили да ви дадем перфектното решение на проблема. Ето защо ви предлагаме плот за вграждане Whirlpool GOS 6415 NB, който е изработен от материал, който се замърсява по-трудно и се почиства по-лесно. Ние трябва да признаем, че за повечето от нас готвенето е удоволствие, но не ни харесва това, което остава след нас нас. Затова днес, когато времето е толкова важно за всеки един от нас и ние сме толкова напрегнати постоянно, аз мисля, че е от съществено значение за един уред да има функционален и практичен дизайн.

Плот за вграждане Whirlpool GOS 6415 NB

Виж най-добрата цена за днес, 16-09-2019


Чугунени решетки за максимална устойчивост
И от тази гледна точка, ние смятаме, че котлона за, който ви говорим днес представлява оптимално решение за всяка модерна кухня. Относно външният вид, плота се откроява, защото е черен, лъскава и чист, така че изглежда добре със сребърни копчета. Чугунени решетки са различни от това, което обикновено бихте намерили в класическите котлони. Премахват се бързо и лесно и се почистват под течаща вода.

Четирите хромирани бутони (всяка с горелка) са разположени в предната част, но не в центъра, а малко по-надясно. Горелки са електрически, и вече не ни е необходимо да си купуваме кибрити, запалки или други подобни неща. Просто включете горелката и сте готови.

Whirlpool GOS 6415 NB се състои от четири горелки, подредени по двойки. Основните нагреватели са с мощност 1.75 KW, големият е с мощност 3.5 KW и най-малкият само с 1 KW. Използвайте ги, колкото ви е необходимо.

Може да се готви бързо, няколко неща едновременно
Whirlpool GOS 6415 NB е с размери 4.9 х 59 х 51 см и тежи 12,5 кг. Той се вгражда много лесно и имате необходимите инструкциите върху опаковката. Продукта е с 2-годишна гаранция, обаче можете да поиска удължаване с една или две години (разбира се, до определен процент от продажбата). След закупуване на поръчка онлайн, доставката с куриер е безплатна и не трябва да се притеснявате за транспорта. Можете да платите, когато получите пакета, или ако предпочитат, повечето магазини са съгласни на система разсрочено плащане.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 16-09-2019 на:Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg