Review Center BG

Пералня с вертикално зареждане Whirlpool TDLR 60210


Пералните машини с вертикално зареждане са идеални за малки пространста, а цените им напоследък са доста атрактивни, така че имате всички основания да се насочите към такъв модел. Whirlpool TDLR 60210 е едно от най-атрактивните предложения Whirlpool от тази категория.

Пералня с вертикално зареждане Whirlpool TDLR 60210

Виж специалната оферта за днес, 16-09-2019


whirlpool tdlr 60210_2.png

Комплексни функции и добра товароносимост
Най-често моделите с вертикално зареждане не могат да бъдат много натоварвани, поради факта, че са по-тесни и не събират голямо количество дрехи. Въпреки, че размерите му са 90 x 40 x 60, Whirlpool TDLR 60210 може да изпере дрехи до 6 килограма. Този капацитет се наблюдава в много стандартни автомобили, така че моделът наистина е много добър.

Пералня с вертикално зареждане Whirlpool TDLR 60210

Виж най-добрата цена за днес, 16-09-2019


Пералнята Whirlpool TDLR 60210 има атрактивен дизайн, който се откроява най-вече с лесно достъпния контролен панел. Производителят е създал един достатъчно голям LCD дисплей, който да направи четенето и настройването лесно. Копчето за избор се движи много лесно, а допълнителните икони помагат за персонализирането на програмите. Капакът е снабден с Soft Opening система, която не изисква голяма сила и едновременно цели да избегне затръшването му. След завършването на всеки цикъл пране, барабана е високо вдигнат, за да се улесни вземането на дрехи.

Относно самият процес на пране и сушене, нещата отново са на високо ниво. Мощноста на центрофугата е 1200 оборота в минута и предоставя на потребителя не по-малко от 12 програми за пране. По този начин пералнята машина е способна да се изправи през всякакъв вид петна, платове и дрехи. Сред програмите, са изрично посочени тези за спортни дрехи, дънки и антибактериалната програма, идеална за хора с чувствителна кожа. Съществуват и специални програми за памук, вълна, синтетични тъкани, деликатни тъкани и ръчно пране. Пералнята машина предлага и възможност да планирате и настройвате предварително желаната от вас програма, както и заключване на дисплея, с цел детска безопасност.

Основната технология на пране е технологията Шесто чувство. Тази технология притежява сензори за откриване на на размера на дрехите и нивото на пяната, с цел да не се губи вода и прането да бъде ефективно. Друг плюс е, че дрехите са защитени от прекомерно заплитане и измачкване, което ги прави по-лесни за гладене.

Пералнята има средно ниво на шума, без да бъде най-тихата, нито най-шумната. Ниво на шума при центрофугиране е 75 dB(A), а нивото на шума при пране 59 dB(A). Една много приятна изненада е нивото на потребление. Моделът влиза в клас на енергийна ефективност - A+++, което го прави един от икономичните модели в момента.

Whirlpool TDLR 60210 е модел за хора със среден бюджет, който може да реши проблема на хората с малки домове. Има размер и дизайн, който ще се побере във всяка баня или коридор и прането ще бъде ефективно и икономично.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 16-09-2019 на:Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg