Review Center BG

Whirlpool SPIW 418L: хладно лято


През лятото, то е ясно - всички ние се нуждаем от един климатик. Въпреки че може да се изкушим да се избере климатик, който е на ниска цена само, за да си угодим е важно да подберем продукта, който ще си закупим и, който ще остави следи от своята ефективност дори след изключването му.

Инверторен климатик Whirlpool SPIW 418L

Виж специалната оферта за днес, 16-09-2019


whirlpool spiw 418l.jpg

Климатикът Whirlpool SPIW 418L принадлежи към този клас на такива продукти, които не само, че са сред най-добрите, но те също така имат много достъпна цена, в сравнение с тези модели, които уж имат някакви по-особени технологии, но всъщност са просто по-скъпи.

Инверторен климатик Whirlpool SPIW 418L

Виж най-добрата цена за днес, 16-09-2019


Дизайнът му е прост, минималистичен и преобладаващият цвят е бял, с изключение на една черна лента в основата, където е екрана на устройството, който показва температурата и контролният панел, който има за цел да покаже и, че модела притежава технология шесто чувство и технология инвертор. Над тази лента е името на фирмата, като един вид гаранция - символ на качествен продукт.

Модела Whirlpool SPIW 418L има няколко функции, сред които Auto Clean, Around U, Real time и въздушната струя 4D Air InletD , която е предназначена за охлаждането на помещението бързо, постигането на топлообмен, и това разбира се води до по-висока енергийна ефективност. Тази функция също така има и декоративна роля, която води до постигането на завършен вид на устройството. Модела на филтъра е в състояние да задържа до 90% от частиците прах във въздуха.

6th Sense Technology - Шесто чувство
Благодарение на 6th Sense Air Flow, климатика осигурява най-добрият начин на работа, независимо дали това е свързано с охлаждане на стаята или поддържане на нормална температура. 6th Sense Power Saver е предназначен за откриване на температурата на стаята и в резултат на това да се контролира появата на въздушния поток. Благодарение на това, ние спестяваме до 20%, което лесно ще видим, когато сметката ни дойде.

6th Sense Sleep се отнася до факта, че климатичната инсталация на Whirlpool 418L SPIW може автоматично да отрази всяка промяна регистрирано в метаболизма на потребителя през нощта. Така избраната температурата може да се увеличи с един градус по Целзий на всеки час, до два градуса по Целзий на два часа, което елиминира възможността да чувствате студ през нощта. Това е не само високо ниво на комфорт, но също така и по-малко потребление, и така енергията се запазва.

6th Sense Auto Restart на машината може да се рестартира след прекъсване и да остане на същата температура, на която е била настроена. Поради този факт вече не е необходимо да задаваме желаната от нас температура всеки път, когато включваме климатика. . Плюс това, шестото чувство On / Off Timer ви позволява да настроите времето при, което да се стартира климатика и времето в, което да се изключи.

Освен това за разлика от много други продукти, климатик Whirlpool SPIW 418L се откроява не само благодарение на тези функции, но и благодарение на много достъпна цена.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 16-09-2019 на:Фотогалерия: "Whirlpool SPIW 418L: хладно лято"

whirlpool spiw 418l_2.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg