Review Center BG

Whirlpool ACM 808 BA/WH: плот за вграждане с необичаен дизайн


Казвал съм много пъти, че модерна кухня е една, където можете да намерите много уреди включени. Например, ако искате добрър плот, но с по-специален външен вид, опитайте модел от най-големият производител в света, т.е. от Whirlpool. И в допълнение, котлона Whirlpool ACM 808 BA / WH дори не е толкова скъп спрямо другите.

Плот за вграждане Whirlpool ACM 808 BA/WH

Виж специалната оферта за днес, 25-04-2024


whirlpool acm 808 ba wh.jpg

Преди да се пристъпи към работните характеристики на плота трябва да се обърне внимание и на дизайна на продукта. Когато за първи път видях модела, аз тихо казах: "колко интересен сребърен котлон." Това е много рядко срещан дизайн, тъй като производителите предпочитат повечето пъти черни модели. Но този модел е сребърен, има схема за контрол на допир и дори горелките са различни, две от тях са правоъгълни. Така модела се откроява.

Плот за вграждане Whirlpool ACM 808 BA/WH

Виж най-добрата цена за днес, 25-04-2024


Четири готварски зони и доста добра мощност
Модела Whirlpool ACM 808 BA / WH е доста висок, така че ние бихме ви посъветвали да бъдете внимателни при закупуването на един подобен уред, защото трябва да се вземе впредвит къде бихте го поставили. Но по-големите му размери, предлагат по-голямо пространство за готвене. Има четири готварски зони, един голям нагревател, два средни и един малък. Големият е с мощност 2.2 KW, средните 1.8 KW и малкият 1.2 KW. Модела е базиран на индукция и не трябва да се очаква от него да има пламък. Захранването е електрическо.

Характерна особеност на Whirlpool ACM 808 BA / WH е еко бустер функцията. Тъй като плота работи чрез електричество, производителите са помислили за това, как да направят модела по-икономичен и да създадат система която регулира консумацията на енергия. Практически от самото начало, силата ще бъде една голяма горелка след девет минути ще се регулира и ще става все по-малка, и след това ще я задържи на приемливо ниво. Производителите казват, че можете да спестите 10% от потреблението по този начин. И това може да не изглежда като много в началото, но с течение на времето, ще усетите разликата.

В заключение, Whirlpool ACM 808 BA / WH е специален плот във всяко едно отношение. Той може да се използва във всеки дом, свързан към електрическа мрежа, притежава индукционно нагряване и зоните за готвене са доста просторни, с разстояние между тях. Освен това, дизайнът наистина е специален и различен от другите модели. Така че, можете да намерите още повече причини да закупите модела. Що се отнася до цената тя е малко по-висока от тази на другите модели, но си заслужава инвестицията.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 25-04-2024 на:



Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg