Review Center BG

Whirlpool FSCR 12440: перална машина


По-лесно е да се следват тенденциите на телефони или телевизори на пазара, но Whirlpool FSCR 12440 е доказателство, че пералните машини могат да изглеждат като приспособления и могат да бъдат отстранени от класическия стил.

Пералня 6th Sense Supreme Care Whirlpool FSCR 12440

Виж специалната оферта за днес, 19-04-2024


whirlpool fscr 12440.jpg

Оптимизиране на всяко ниво
Няма съмнение, че Whirlpool 12440 FSCR кара хората да обръщат главите си. Става дума преди всичко за една перална машина с ултра модерен вид. Футуристични линии, много голямата врата, черните части и LCD панела за управление, създават впечатлението, че вие сте изправени пред едно ново ниво на производителност. Контролният панел е голям и заема най-предната част на пералнята. Той идва със сензорни функции и осигурява бърз достъп до всички функции и настройки. Уреда е с размери 85 х 59.5 х 70 см.

Пералня 6th Sense Supreme Care Whirlpool FSCR 12440

Виж най-добрата цена за днес, 19-04-2024


Товароносимостта е 12 кг, така че пералнята може да пере голямо количества дрехи без никакъв проблем. Това е особено полезно за големи семейства, които се нуждаят от бързо пране на повече дрехи. Много просторният уред ще спести ценно време. На техническо ниво стои първата асинхронно двигателна технология и Zen. Двигателят е снабден с четки, които работят изключително тихо и в същото време без вибрации. Максималното ниво на шума е 48db и центрофугирането е 69 децибела. Zen технология дава възможност да се върти барабана директно. Ако прибавим към уравнението и никел съпротива, дълъг живот е гарантиран за този урeд.

Машината е с максимална мощност от 1400 оборота в минута при центрофугиране, и превъзхожда много други модели. Мощността на въртене е регулируема.

По отношение на програмите за пране, те са 10 на брой. Има програми като програма за бързо пране, програма за памук, синтетични тъкани, вълна, и програми за цветни дрехи и уреда осигурява ниска консумация на енергия, която води до спестяване. Машината може да запази предпочитани настройки и да започне само с едно натискане на бутон.

Пералната машина е снабдена със сензори, които засичат пяната от резервоара и се регулира нивото на водата до него, както и сензори за разливане на препарат. Но най-атрактивната част на тази перална машина е енергийният клас в, който попада а именно A+++. Whirlpool FSCR 12440 е пералня с ултра високо качество, така че и цената й е висока. Моделът е гигантски във всяко едно отношение, като се започне от размерите и се достигне до производителността и качеството на дизайна. Спокойно можем да считаме, че пералнята е един от най-добрите уреди сред интелигентни устройства. В крайна сметка тя е снабдена дори със сензори и предлага много прецизен контрол върху настройките. Инвестицията е голяма, но си струва всичките пари.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 19-04-2024 на:



Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg