Review Center BG

Whirlpool 65230 TDLR: пране, спестяващо пространство и енергия


Перални машини с вертикално зареждане са по-малко популярни, заради начина по който изглеждат, въпреки факта, че в повечето случаи са първите на пазара. Въпреки, че са по-малко привлекателни от гледна точка на външен вид, с вертикалното си зареждане, пералните машини от този тип предлагат значителни предимство да заемат по-малко пространство. Whirlpool TDLR 65230 е пример за перална машина, която успява да интегрира по-висока производителност в малък дизайн.

Пералня с вертикално зареждане Whirlpool TDLR 65230

Виж специалната оферта за днес, 16-09-2019


whirlpool tdlr 65230.jpg

Потреблението от висок клас и ефективно пране
Whirlpool 65230 TDLR има един много прост дизайн, но е оптимизирана да се използва на малко пространство. Модела е малък и има контролен панел с LCD дисплей в горната част, а в долната част е капака на резервоара. Панелът има множество икони и позволява много бързо и лесно настройване на програми. Капакът на резервоара се отваря лесно и гладко и не се нуждае от прилагане на сила. Мерките на машината са само 90 х 40 х 60 см и това я прави лесна, за намиране на своето място във всяка баня или коридора. Размерите на модела позволяват дори позициониране в ъглите или зад вратите.

Пералня с вертикално зареждане Whirlpool TDLR 65230

Виж най-добрата цена за днес, 16-09-2019


Товароносимостта е 6,5 кг, което е достатъчно за семейство от 2-3 човека. Независимо от факта, че имаме работа с една тясна перална машина, капацитета на зареждане е доста привлекателен. Ако семейството ви е многобройно, не пречи да пуснете няколко перални една след друга тъй като потреблението е много ниско.

Тук стигаме до основната силна точка на модела: висок енергиен клас. Модела има специфичен клас консумация A +++, който е изключително икономичен. Това е особено полезно за жилища, къдете се пере често и по много.

Пералнята също така е много атрактивна. Силата на центрофугата е 1200 об/мин, модела също така притежава технологията Sixth Sense. Тя предлага сензор за откриване на вида и количеството на товара, която позволява регулиране на ресурсите, което води до намаляването на разходите. Модела вкючва 17 програми. Освен класическите за памук, синтетични материали или цветни такива има програма за бързо пране и програми за дънки, спортни дрехи и т.н. Такова измиване е по-ефективно и е готово за почистване на всякакъв вид петна.

Пералнята има и програма за отложен старт и е снабдена с функции за безопасност на децата и защита от наводнения.

По отношение на шума, моделът е много тих. Нивото на шума при центрофугиране е 76 db, а при пране 59 децибела. Процеса е много тих и спокоен.

Пералнята Whirlpool 65230 TDLR е на средна цена. Тук не става въпрос за компромис по отношение на приемане ефективност поради ограниченото пространство. Пералнята е много икономична, тиха и разполага с голям брой програми.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 16-09-2019 на:Фотогалерия: "Whirlpool 65230 TDLR: пране, спестяващо пространство и енергия"

whirlpool tdlr 65230_2.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg