Review Center BG

Whirlpool WIO 3T321 P: Вградена съдомиялна


От всички уреди, миялна машина, вероятно е най-малко популярнaта у нас. Не че няма причини да притежаваме такова устройство, но тъй като тя е въведена много по-късно на нашия пазар не е много популярна. Докато на Запад се разглежда като продукт, който не бива да липсва в ничий дом.

Съдомиялна машина за вграждане Whirlpool WIO 3T321 P

Виж специалната оферта за днес, 29-03-2024


whirlpool wio 3t321.jpg

Ако искате и вие да влезете в съвременият живот, изберете съдомиялна машина за вграждане Whirlpool WIO 3T321. От всички компании, които произвеждат уреди, Whirlpool е един от тези, които предлагат гаранция за качество, просто чрез свързване на закупения продукт с името на компанията - всеки, който има продукт, произведен от Whirlpool може да декларира, че, най-вероятно няма никакви проблеми

Съдомиялна машина за вграждане Whirlpool WIO 3T321 P

Виж най-добрата цена за днес, 29-03-2024


Информация за вградената съдомиялна машина Whirlpool WIO 3T321
Тази съдомиялна машина е с размери 82 х 59.7 х 55.5 cm (В х Ш х Д) и ширина от 60 см. Този размер е идеален за такова устройство, още повече, че този модел може просто да бъде интегрирана в мебели, и не пречи на общия вид на стаята. Това е и предимство, което може да ви помогне да спестите място. По този начин, можете да вградите съдомиялната където си пожелаете и няма да намали по никакъв начин пространството във вашият дом.

Съдомиялната Whirlpool WIO 3T321 е един от най-висококапацитетните модели, които можете да намерите в момента на пазара, може да мие до 14 комплекта наведнъж. Това е идеално, ако имате голямо семейство или много гости и ви се налага да измиете огромно количество съдове, независими дали чаши, чинии или прибори.

Клас на енергийна ефективност е една система, която е създадена от Европейския съюз, за да се установи кои са уредите, които консумират по-малко енергия. Ето защо, устройствата, които принадлежат към клас A консумират най-малко, а всяка буква след това (B, C, D и т.н.), добавя допълнително няколко процента. Енергийният клас на ефективност, към който спада съдомиялна машина Whirlpool WIO 3T321 е A ++, с консумацията на 0,82 KW при един цикъл на измиване.

Вградената съдмиялна Whirlpool WIO 3T321 има на разположение десет специални програми. Те включват нормално миене, бързо миене, интензивно, био/еко, предпране, нощна програма и други. Контролния панел предлага възможност за забавено програмиране.

Инвестирайте в такива миялна машина и миене на съдове и вече никога няма да имате грижи.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 29-03-2024 на:



Фотогалерия: "Whirlpool WIO 3T321 P: Вградена съдомиялна"

whirlpool wio 3t321_2.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg