Review Center BG

Whirlpool BSNF 8101 W Aqua: Продукт за всички вкусове


За тези, които искат да се докоснат до модерността, но в същото време искат да запазят елегантността в своя дом, има набор от уреди, които даваъ възможността това да се направи. В този диапазон може да изберете някой уреди с, който да готвите храната си, но има и уреди за съхраняване на храната, които са също толкова важни. Днес ви представяме модела Whirlpool BSNF 8101 W Aqua, който наистина умее да запазва вкусовете и ценните качества на продуктите.

Хладилник с фризер Whirlpool BSNF 8101 W Aqua

Виж специалната оферта за днес, 16-09-2019


whirlpool bsnf 8101 w aqua.png

Дори ако, на първо място, видите белият цвят на хладилника, това не означава, че това е един типично класически модел, трябва да знаете, че модела е и доста модерен и ефективен. Всички външни елементи ни впечетляват на пръв поглед, например диспенсера за вода, който може да се окаже много полезен, при по високите температури навън. Всички особености обаче са представени и от размера на уреда, а именно Whirlpool BSNF 8101 W Aqua е с размери 188.5 х 59.5 х 65.5 см, което е доста изгодно, независимо дали живеете в просторна къща,апартамент или блок.

Хладилник с фризер Whirlpool BSNF 8101 W Aqua

Виж най-добрата цена за днес, 16-09-2019


Вкусове и Ползи
Ако говорим за вкусове, ние може да донесем на преден план и кулинарните вкусове и Whirlpool BSNF 8101 W Aqua ви позволява да запазите много продукти и съставки, необходими в кухнята. Така че имате на ваше разположение хладилник с общ обем 222 л, което може да запази свежа храната ви в 4 стъклени рафтове, но също и на поставките на вратата. За поддържане на замразени продукти, можете да използвате едно от трите хладилни отделения, чиито общ полезен обем е 97 литра,и имат капацитет на замразяване 4 кг за 24 часа.

Каквато и да е храната, която искате да запазите, трябва да знаете че Whirlpool BSNF 8101 W Aqua идва с технология No Frost, която ще направи всичко възможно храната да се съхрани при идеални условия на температура и влажност. Това е съпроводено с антибактериална система, и тогава определено не е нужно да се притеснявате за запазването на храната свежа по-дълго. Но предимствата не спират до тук, модема има и предимство на специфичен разход на електроенергия клас ефективност A +.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 16-09-2019 на:Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg