Review Center BG

Вертикална прахосмукачка EER75STM: дома ви ще блести


Ако търсите нова прахосмукачка за вашия дом и вашият избор е станал труден, някои предложения ще ви помогнат бързо да намерите един модел. По този начин важен аспект на прахосмукачката е, че трябва да е в състояние да достигне места, където прахът е най-добре скрит. Следователно, модела трябва да е гъвкав, за да може да се плъзне там, където е най-трудно, като например близо до стената, мебелите или други тесни области на дома ви. Освен това прахосмукачката трябва да има много добри качества и да бъде оборудвана с всичко, от което се нуждаете, като добра батерия, четка и дори система за осветление. По този начин, един много добър модел може да бъде вертикалната прахосмукачка EER75STM.

Вертикална прахосмукачка EER75STM

Виж специалната оферта за днес, 28-04-2024


eer75stm.jpg

част от информацията, свързана с дизайна
Тази вертикална прахосмукачка е синя. Като вертикален тип, това ще допринесе както за нейния дизайн, който ще бъде по-приятен, така и за използването, което ще ви улесни. Също така не е въобще трудно, с тегло 3.16 кг.

Вертикална прахосмукачка EER75STM

Виж най-добрата цена за днес, 28-04-2024


функции, свързани с техническите характеристики
Тази вертикална прахосмукачка има тип сух засмукване, което се намира при много прахосмукачки. Захранването се реализира от акумулаторна батерия от многопластов тип. Този модел има удобна дръжка, която може лесно да се спуска, така че да може да се използва толкова лесно, както при повърхности като кухненската маса, така и дори във вътрешността на колата.

От друга страна, този модел има маневреност 180 °, тип EasySteerTM, така че ще бъде по-гъвкав, когато го използвате. Към гъвкавостта му ще се добави четката, но и големите колела. Той също така има двустепенна мощност, което означава, че може да се адаптира към различни повърхности.

Изпускателният филтър на този модел може да се мие. Също така тази вертикалната прахосмукачка е оборудвана с циклонна филтърна система. Капацитетът за събиране на тази вертикална прахосмукачка е 0,5 литра, което е по-малко от другите модели. Автономността му без батерия е само 35 минути. Това е доста шумна прахосмукачка, като се има предвид нивото на шума от 79 dB.

Друго предимство е, че това е прахосмукачка осветена с LED DustSpotterTM. Предното осветление се извършва със светодиоди.

Също така,батерията Li-Ion означава, че ще се зарежда дълго време, така че можете да използвате прахосмукачката за по-дълго време. Освен това тя е проектирана така, че да е самоподдържаща се във вертикалната си позиция, така че да можете да я сложите както искате по всяко време, когато искате. Също така има електрическа четка за турбини. Освен това, модела може да бъде поставен в най-тесните области и няма да бъде объркан с всички видове кабели, като този модел не налага всичко това. За цената на тази вертикална прахосмукачка трябва да се каже, че тя е подходяща, имайки предвид предимствата, които предлага.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 28-04-2024 на:



Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg