Review Center BG

Прахосмукачка Dyson V6 Motorhead: фокус върху почистването


Една класическа прахосмукачка се грижи за по-голямата част от почистването на къщата, но ръчната прахосмукачка е много полезна за решаване на други детайли от вашия дом.

Една много добра ръчна прахосмукачка е обикновенно компактна, което я прави лесна за използване в тесни пространства, които могат да се почистват по-трудно с помощта на типична прахосмукачка, като ъглите на стаите, ръбовете на стъпалата или в области, във вътрешността на автомобила. Дори ако техният размер често е по-малък, те предлагат качествено почистване с много мощни двигатели, които могат да абсорбират мръсотията по-оптимално. Те могат да бъдат използвани както в дома, така и в колата, което придава един плюс на придобивката.

Мултифункционална прахосмукачка Dyson V6 Motorhead

Виж специалната оферта за днес, 13-05-2024


dyson v6 motorhead.jpg

Един такъв продукт е модел ръчна прахосмукачка Dyson V6 Motorhead. Тя ви дава възможност за ефективно почистване на всеки килим, в дълбочина, с висока ефикасност на четката, с над 150 процента по-добре от предишния модел ръчна прахосмукачка на Dyson. Устройството се предлага в нюанси на розово и сиво, което го прави най-уникалното на пазара, благодарене на тези цветове, които иначе рядко откриваме на пазара при електроуредите. Ако искате малко цвят в дома си, можете да изберете този продукт дори и само заради цветовете му. Разбира се, техническите спецификации го препоръчват още повече.

Мултифункционална прахосмукачка Dyson V6 Motorhead

Виж най-добрата цена за днес, 13-05-2024


Технически характеристики за модела ръчна прахосмукачка Dyson V6
Тази прахосмукачка има Tier Radial циклони, които представят 15 цикъла за система, която се организира на две нива, които работят паралелно, което води до увеличаване на въздушния поток към който се стремите, като в същото време достига и до най-малките частици. Също така има зареждащата подкрепа, както и възможност за зареждане на батерията, но също така и за съхранение на различни аксесоари.

Модела ръчна прахосмукачка Dyson V6 Motorhead има миещ се филтър, който има гаранция за целия период, в който устройството ще работи. Моделът е с изходящ филтър, пост - мотор, който има интересната роля да улови алергени и бактерии до 0,3 микрона. В резултат на това въздухът, който изкарва тази прахосмукачка е дори по-чист от външния въздух, който дишаме всеки ден.

Аспирация се суши, а доставката се основава на батерията. Батериите са, разбира се акумулаторни, а контрола на това устройство се извършва от дръжката. Моделът е с височина от 121.6 см, 25 см ширина, 23,3 см дълбочина и тежи 2,28 кг.

В резултат на това почистването може да се извърши лесно от всеки, дори и от хора, които не могат да извършват много усилия, и още повече с тази прахосмукачка могат да се достигнат пространства, които не е може с класическата прахосмукачка. Затова, ако искате да направите тази инвестиция за ръчна прахосмукачка, изберете модела ръчна прахосмукачка Dyson Motorhead V6, който ви гарантира почистване в дома ви като по учебник.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 13-05-2024 на:



Фотогалерия: "Прахосмукачка Dyson V6 Motorhead: фокус върху почистването"

dyson v6 motorhead_2.jpg
dyson v6 motorhead_3.jpg
dyson v6 motorhead_5.jpg
dyson v6 motorhead_4.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg