Review Center BG

Прахосмукачка с торба Philips Performer Active FC8579/09 - осигурява цялостно почистване


Прахосмукачката е един от най-използваните уреди, тъй като допринася за поддържане на чистота във всеки дом. В момента, най-често срещаните и популярните тези със торба и без, и двете са сред най-популярните и закупувани модели. Точно толква ефективна е и Прахосмукачка с торба Philips Performer Active FC8579/09 . Най-голямата полза от новата прахосмукачка Philips Performer Active е, че тя осигурява цялостно почистване, благодарение на отстраняването на прах по хигиеничен начин.

Прахосмукачка с торба Philips Performer Active FC8579/09

Виж специалната оферта за днес, 13-08-2020


philips performer active fc8579 09.jpg

Висока всмукателна мощност технология AirflowMax
Тази прахосмукачка с торба има уникалната технология AirflowMax, която има способността да поддържа висока всмукателна мощност за по-дълъг период . Дизайнът му го прави особено специален, привличайки вниманието на купувачите поради своя син цвят и малки размери: ширина 23.4 см, височина 30,4 см, 44.7 см дълбочина. По отношение на теглото, то е 5.2 кг. Устройството е в състояние да почиства и мека и твърди повърхности. Прахът се всмуква на 100%. На дръжката на прахосмукачката има мека четка против прах, която е много полезна. Ако използвате прахосмукачка Philips Performer Active FC8579 / 09, което трябва да знаете нещо: потребление на електроенергия е ниско поради енергииния й клас А.

Прахосмукачка с торба Philips Performer Active FC8579/09

Виж най-добрата цена за днес, 13-08-2020


Прахосмукачката Philips Performer Active FC8579/09
Добра опция за хората с алергии
Прахосмукачките с торбички са най-популярния вид на пазара. Торбичката на Philips Performer Active FC8579/09 е напрена от хартия и е за еднократна употреба. Този модел е създаден специално, за да отговори на нуждите на страдащите от алергии. По-конкретно, тя е оборудвана с антиалергична филтър, който улавя праха почти на 100%.

За всяка прахосмукачка, количеството на прах, който може да се всмучи се измерва в литри. Като цяло, прахосмукачките с торбичка могат да съберат 3-6 литра прах, а на тези, без торбичка резервоар е с капацитет от 1-3 литра. Но за модела Philips Performer Active FC8579 / 09, торбичка с капацитет 4 литра , е достатъчна за ефективното почистване на дома ви.

Прахосмукачка с торба Philips Performer Active FC8579/ 09 е една от най-добрите модели. TriActive главата + премахва праха ефективно и бързо от пода с едно движение, всички съществуващи мизерии изчезват. Функция AirflowMax прави прахосмукачката да почисти килима бързо чрез специално проектирани всмукателния дюзи.

При закупуването на този уред, се вземат под внимание няколко критерия. И сред тях е една много важна характеристика и именно всмукателната сила от 650 W за този модел прахосмукачка . Захранващият кабел е с достатъчна дълъг, цели 6 м, така че няма да се наложи да се сменяте твърде често контакта. В допълнение, прахосмукачка има дюза (четка) за твърди подови настилки.

Този модел е различен благодарение на дистанционното управление, които позволява прахосмукачката да се включва и изключва, и дори настройва от няколко метра. Така че може да прекъсне почистването, без непременно да отивате до контакта или уреда. Също така, прахосмукачката има командни бутони поставят директно върху дръжката, и сигналите се изпращат безжично бързо към прахосмукачката. По този начин се гарантира лесно, бързо и удобно почистване. Така че, не пропускайте модел на прахосмукачка с торбичка Philips Performer Active FC8579/09, който ви помага да се почисти за минути..

Виж промоциите и намаленията

за днес, 13-08-2020 на:Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg