Review Center BG

Philips Performer Active FC8592/91: Класическа прахосмукачка с торбичка за боклук


Въпреки че на пазара излизат все повече модели без тобички за боклук, някой потребители изпират тези с торбичка, тей като те имат по-голяма мощност. Такъв тип е прахосмукачката Philips Performer Active FC8592/91, предлагайки ни и други предимиства освен мощност, пред тези без торбичка за боклук.

Прахосмукачка с торба Philips Performer Active FC8592/91

Виж специалната оферта за днес, 13-08-2020


philips performer active fc8592 91.jpg

Технологията AirFlow Max и филтъра HEPA
Основните характеристики на една прахосмукачка са за мощност на чистене и силата за почистване на въздуха, неща които са много важни най-вече ако се отнася за семейство или за хора с алергии. При старите прахосмукачки често се случва праха отново да се връща в стаята, поради факта че старата прахосмукачка няма филтър за пречистване. Philips Performer Active FC8592/91 има филтър за почистване HEPA 13 със сертификат ECARF, успявайки да елиминира 99,99 % от алергените, като косми от животни , прах и други.

Прахосмукачка с торба Philips Performer Active FC8592/91

Виж най-добрата цена за днес, 13-08-2020


Прахосмукачката е със сила от 1500 W и използва технологията AirFlow Max за почистване на повърхностите, имайки един голяма сила на засмукване. Технологията комбинира големите размери на торбичката с уникален профил на ребрата в отделението за прах, за да се позволи използването на цялата му повърхност и влакнодайни структури, което предотвратява запушването.

Общия капацитет на събиране е 4 литра, което е достатъчно количество за почистването на големи повърхности. Торбичката трябва да се изпразва сравнително рядко. Тя е направена от материал който поема праха, без да се запушва, поддържайки една постоянна мощност на засмукване . Максималния работен обхат е 9 м.

Прахосмукачката се отличава и благодарение на нейната четка TriActiveMax, която е замислена за по ефективното събиране на праха, без значение какъв тип под е, тя прави възможно събирането дори и на по големи боклуци.

Нивото на шума е силничко, и е 82 децибела . Но това може да не е най-важното нещо имайки впредвид другите й характеристики.

От гледна точка на дизайна, прахосмукачката е класическа. Тя е черна, на по важните места има синьо. Контролния панел има два големи пластмасови бутона . С нея може да се маневрира лесно, благодарение на крачето й. Тя има телескопична тръба, а дружката има бутони за управление, благодарение на които вече няма да е нужно включването и изключването с крак . Модела е с размери 447 x 304 x 234 mm, което я прави лесна за съхранение където и да е. Колелата са тихи и достатъчно големи за по-лесното маневриране по-повърхността.

Philips Performer Active FC8592/91 е една класическа прахосмукачка с торбичка, което се е доказала като доста добра, и която би ви помогна да си свършите работата без значение къде. Модела има по-висока цена, сравнение със подобни модели от тази категория. Основното предимство на тази прахосмукачка е нейната мощност, което я прави за предпочитане пред тези без торбичка. Тя има елегантен дизайн и си върши много добре работата, без да пропуска важни места.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 13-08-2020 на:



Фотогалерия: "Philips Performer Active FC8592/91: Класическа прахосмукачка с торбичка за боклук"

philips performer active fc8592 91_2.jpg
philips performer active fc8592 91_3.jpg
philips performer active fc8592 91_4.jpg
philips performer active fc8592 91_5.jpg
philips performer active fc8592 91_6.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg