Review Center BG

Прахосмукачка X-Trem Power Rowenta RO6831EA - високо качество


Необходимостта от прахосмукачка в къщата се превърна в една от най-важните, защото, всяка седмица, всяко малко място в къщата трябва да е абсолютно чисто. Новите технологии са довели до широко разпространени на все повече модели на прахосмукачки с разширени функции и характеристики. И една от прахосмукачките от този вид, с която почистването на дома, няма да бъде в тежест, е моделът X-Trem Power Rowenta RO6831EA.

Прахосмукачка с торба X-Trem Power Rowenta RO6831EA

Виж специалната оферта за днес, 12-05-2024


x-trem power rowenta ro6831ea.jpg

X-Trem Power Rowenta RO6831EA - високо ниво на производителност
Прахосмукачката с торба X-Trem Power Rowenta RO6831EA е идеалният избор за тези, които искат да почистват килими, подове и дори твърди повърхности, ефективно и бързо. Проектиран, със син цвят с високо качество и множество функции правят прахосмукачка с торба X-Trem Power Rowenta RO6831EA , един от най-добрите модели в серията Rowenta. Почистването се извършва за минути благодарение на новата дюза, която има висок добив на енергия и отстраняване на прах. X-Trem Power Rowenta RO6831EA е оборудвана с две нива на филтрация, които лесно засмукват праха.

Прахосмукачка с торба X-Trem Power Rowenta RO6831EA

Виж най-добрата цена за днес, 12-05-2024


Добри и ефективни икономически резултати Rowenta RO6831EA
Всеки уред, изисква грижа и почистване. Грижата за прахосмукачкат с торба трябва да бъде по-голяма. В случая на X-Trem Power Rowenta RO6831EA , капацитета на торбата е голям (4.5 литра) и позволява засмукване без прекъсване в продължение на определен период от време. Торбата е тип Hygiene+ и е една от най-ново поколение с капацитет XL чрез което се осигурява перфектна филтрация и подобрена хигиена.

Ние всички мразим, когато трябва да сменяме торбата на прахосмукачката, защото се образуват големи облаци прах, които са изключително неприятни. С X-Trem Power Rowenta RO6831EA ще се отървем от тази грижа, блгодарение на капака, който се затваря автоматично, когато капакът на прахосмукачка е отворен.

При закупуване на прахосмукачка трябва да се вземат под внимание няколко фактора, сред които: всмукателната мощност, консумацията на електроенергия, видовете четки, нива тана филтрация, а понякога дори и маневрирането на устройството. Що се отнася до прахосмукачката X-Trem Power Rowenta RO6831EA , двигателя има нисък прием на енергия и осигурява производителност, сравнима с един продукт с много по-висока мощност.

В допълнение, нито от гледна точка на консумацията на енергия не трябва да имате каквито и да било проблеми, ако решите да закупите прахосмукачка X-Trem Power Rowenta RO6831EA , защото тя е включена в енергиен клас А, един от най-ефективните. По-конкретно, мощноста е750 W, което я прави с ефективност, която трябва да бъде високо оценена. Устройството ни помага да почистваме всеки ъгъл на къщата и е много лесно за използване, благодарение на 4-те колела, с които е оборудвано. Това води до по-добро управление. Прахосмукачката X-Trem Power Rowenta RO6831EA има кабел с дължина 6.2 m, а радиуспри работа достига до 8.8 m. Нивото на шума също е ниско, не повече от 75 децибела.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 12-05-2024 на:



Фотогалерия: "Прахосмукачка X-Trem Power Rowenta RO6831EA - високо качество"

x-trem power rowenta ro6831ea_2.jpg
x-trem power rowenta ro6831ea_6.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg