Review Center BG

Linksys Smart Wi-Fi EA6200 +: рутер за дома


Опитайте за момент да си представите живота без интернет връзка, в един модерен дом. Не е трудно? Може би дори невъзможно. В резултат на това, какво ще бъде ако се намери едно интелигентен устройство, което ви позволява да се насладите на най-добрия сигнал, независимо от мястото където сте? Смятате, че не е възможно? Е, безжичният рутер Linksys Smart Wi-Fi EA6200 + ще бъде на ваше разположение, с най-добрите характеристики за почти перфектна връзка. В резултат на това, ние почувствахме, че е необходимо да се знаят повече детайли за него. Тук са най-важните.

Безжичен рутер Linksys Smart Wi-Fi EA6200

Виж специалната оферта за днес, 26-02-2021


linksys smart wi-fi ea6200.jpg

подробности за неговите технически възможности?
Безжичният рутер Linksys Smart Wi-Fi EA6200 + е специално проектиран, за да се използва модерна технология, така че да се създадат силни мрежи без необясними прекъсвания на интернет сигнала. По този начин, няма да имате неприятни изненади, когато използвате това устройство. Също така, за да бъде стилен сигнала, съществува капацитет Dual Band 2.4 GHz + 5, което прави устройството по-добро от другите рутери на пазара.

Безжичен рутер Linksys Smart Wi-Fi EA6200

Виж най-добрата цена за днес, 26-02-2021


Също така, потребителите се препоръчва да използват четирите портове Gigabit Ethernet (10/100/1000) при споделяне на файлове. Заслужава да се отбележи и, че това споделяне се прави 10 пъти по-бързо, отколкото със стандартните Ethernet портове. Също така, този модел е с USB 3.0 порт, който се свързва с външни устройства за съхранение, със много по-добра скорост на трансфер, отколкото при USB 2.0 порт.

Въпреки, че потребителите често възприемат някои устройства за сложни, като рутерите, този модел се оказва "лесен". Така че, не е нужно да се притеснявате, че ще се изправите срещу кой знае колко трудни настройки, когато става въпрос за този модел. Вярно е, че има модели на пазара, които все още прибягват до помощта на инсталационен CD, но това не е случаят с интелигентният модел, който ние представяме.

Скоростта на обмен на рутера е 300 + 900 Mbps, което прави устройството доста бързо. Има лесно обменни модели, които достигат до 1300 Mbps. Beamforming е функция, която също присъства, и тя споделя силен сигнал към другите устройства, използвани от потребителя.

Безжичен рутер Linksys Smart Wi-Fi EA6200 + дизайн
Не само характеристиките са сред най-важните детайли, които трябва да взимате предвит, когато става въпрос за избор на добър рутер, но и дизайнър. За съжаление, обаче, за този модел не може да се каже много, защото той има правоъгълна форма, прост, със сребърна ивица по средата. Иначе цветът на този рутер е черен. Така че, дизайнът може да бъде класифициран като прост, като е насочен към повечето потребители, които не са прекалено взискателни в това отношение. По отношение на размера, той е 256 х 40 х 184 мм.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 26-02-2021 на:Фотогалерия: "Linksys Smart Wi-Fi EA6200 +: рутер за дома"

linksys smart wi-fi ea6200_2.jpg
linksys smart wi-fi ea6200_3.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg