Review Center BG

Пералня със сушилня Daewoo DWC-LD1432


За да изберете качествена перална машина, трябва да имате предвид няколко важни неща, за да се уверите, че моделът, който сте избрали, е най-добрият за вашите домашни нужди. Някои от тези неща, които трябва да бъдат взети под внимание са дизайн, цена, брой функции, тип зареждане, дали включва сушилня или не. Ефективността на един модел, притежаващ сушилня е очевидна, и повечето хора избират такова устройство, което има сушилнята, тъй като така се отървават от една грижа, особено ако те не разполагат с достатъчно място за сушене на дрехи.

Пералня със сушилня Daewoo DWC-LD1432

Виж специалната оферта за днес, 14-05-2024


daewoo dwc-ld1432.jpg

Едно такова устройство е пералня със сушилня Daewoo DWC-LD1432. Тя разполага с призорец от 31.6 см, тежи 71 кг и има размери от 85 х 60 х 67.3 cm (В х Ш х Д). Моделът е бял и това означава, че ще може лесно да се интегрира в дома ви, тъй като лесно ще се впише с останалата част от мебелите в стаята. Устройството е с капацитет на сушене от седем килограма и капацитет на пране 10 килограма.

Пералня със сушилня Daewoo DWC-LD1432

Виж най-добрата цена за днес, 14-05-2024


Информация за пералня със сушилня Daewoo DWC-LD1432
Пералнята със сушилня Daewoo DWC-LD1432 се отличава от много гледни точки, както и с това, че е част от клас на енергийна ефективност А. А това означава, че тя е с много ниска консумация на електроенергия, което я прави много икономичен модел и идеален за всеки, който е загрижен за това, пералнята му машина да не консумира много енергия.

Друго нещо, което прави модела пералня със сушилня Daewoo DWC-LD1432 да се забелязва е двигателят от тип Smart Drive. Това е модел на двигател, който е много модерен, с инвертор и ос на въртене, която е продължение на оста на въртене на барабана, което ще доведе до това барабана да се върти директно, без необходимост от лента - в резултат на това този неприятен шум и вибрации ще се намалят значително. В допълнение, с помощта на пералнята със сушилня Daewoo DWC-LD1432, и благодарение на този двигател, консумацията на енергия ще се оптимизира. Трябва да се отбележи, че моделът пералня със сушилня Daewoo DWC-LD1432 може да освободи много въздушни мехурчера, милиони, които могат да проникнат във влакното по-лесно и по този начин да се генерира енергиен тласък.

По този начин, прането ще бъдат изпрано по-ефективно, дори и когато става въпрос за пране в студена вода. Благодарение на този вид мехурчета, триенето между барабана и дрехите, се намалява, което защитава платта за по-дълъг период от време. Разбира се, за много хора, от голяма значние е и цената на модела, при пералнята машина със сушилня Daewoo DWC-LD1432 цената е напълно нормална, като се има предвит съотношението качеството-цената, която те предлагат, Това е чудесен уред за всеки един модерен дом.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 14-05-2024 на:



Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg