Review Center BG

Beko WTC6733XS0: пералня за всеки вкус


Вероятно първото нещо, за което си мислите когато искате да си купите нова перална машина е бюджета. Това е разбираемо, но освен това, има много аспекти, на които трябва да се обърне внимание, някои от които не можете дори да си помислите че са необходими, за да сте сигурни, че ще се насладите на новата си пералня. Тези критерии включват консумация на енергия и вода, размери, програми и специални функции, които всяка нова перална машина трябва да има.

Пералня Beko WTC6733XS0

Виж специалната оферта за днес, 13-08-2020


beko wtc6733xs0.jpg

Как да изберем пералня
Пералната машина трябва да има, освен достъпна цена и модерни функции. Модел, който отговаря на тези критерии е Beko WTC6733XS0 пералня. Тя е с предно зареждане , като повечето перални машини и има товароносимост от шест килограма. Върти се на скорост от 1400 оборота в минута. Основната особеност на този модел е модерният дисплей, от тип LCD. Аспектът, който вече наистина трябва да ви убеди да купите този модел е класа на енергийна ефективност, към която принадлежи, т.е. A +++.

Пералня Beko WTC6733XS0

Виж най-добрата цена за днес, 13-08-2020


За тези, които не знаят, клас на енергийна ефективност е система, създадена от Европейския съюз, който цели да класификацира потреблението на уредите. По този начин, ако даден уред принадлежи към Г на клас енергийна ефективност, може да искате да избегнтее този модел, дори и да има други привлекателни характеристики, тъй като това означава, че той е с много висок разход на енергия. За щастие, пералната машина Beko WTC6733XS0 принадлежи към клас А+++ на енергийна ефективност, което я прави една от най-икономичните модели на пазара.

Пералня Beko WTC6733XS0 има много програми, 16 на брой, като това е друг аспект, който може да ви убеди, че си заслужава закупуването. Пералнята включва бърза програма, която се оказва много полезна, когато искате да изперете по-голямо количество дрехи, но за по-кратко време. Освен това моде разполага с програма за допълнително изплакване, програма за предпране и програма, която предлага намалена консумация на енергия.

Освен това вие имате възможноста да използвате специални програми за вашите дрехи - програма за памук, вълна, синтетика, за деликатно пране, но и също така смесена програма, при която можете да сложите дрехи от различни материали в пералнята.. Други включени програми са - Aqua 40C 40', Baby Protect, Изцеждане + Евакуиране и т.н.

Специалните функции, за които говорехме по-рано са много важни за нова перална машина, защото напълно променят начина, по който перем. Beko перална машина ви позволява да заключите бутоните докато пералната машина работи, показва ви точно колко време остава, докато процеса на пране е завършен и има система за контрол на излишната вода Избора на нова перална машина никога не е бил по-лесен, тъй като пералната машина Beko WTC6733XS0 вече е на пазара.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 13-08-2020 на:Фотогалерия: "Beko WTC6733XS0: пералня за всеки вкус"

beko wtc6733xs0_2.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg