Review Center BG

Сушилня с кондензац ия Hotpoint-Ariston AQC9 6F7 TM1


Забелязали ли сте, че сушилни за дрехи, са сред най-популярните уреди, които се продават много добре напоследък? Защо? Толкова е просто. Вие, като мен, и като всеки съвременен човек, имате нужда от изпрани, чисти, сухи и подредени дрехи в най-кратко време. Ние не искаме да продължаваме да бъдем принудени да вадим прането от пералнята и след това да го слагаме да се суши на простира в очакване на слънце и вятър. Добре, може би това стана твърде удобно, но света в който живеем ни кара да имаме такива изисквания.

Сушилня с кондензац ия Hotpoint-Ariston AQC9 6F7 TM1

Виж специалната оферта за днес, 16-09-2019


hotpoint-ariston aqc9 6f7 tm1.jpg

Ако се чудите и не знаете какво може да направи една сушилня за дрехи за Вас, прочетете няколко детайла за Hotpoint AQC9 6F7 TM1, модел с кондензация. Това означава , че водата ще се превърне в пара, която ще се събира и по-късно отново ще се превръща във вода (събира се в специален съд, който се намира под сушилнята). Следователно има нужда само от електрическа контакт. Потреблението е повече от прилично, мотив поради, който продукта влиза в енергиен клас A++.

Сушилня с кондензац ия Hotpoint-Ariston AQC9 6F7 TM1

Виж най-добрата цена за днес, 16-09-2019


Сушилнята е сравнително тиха , а нивото и на шъм е 68 децибела
Сушилнята е много компактна, тежи само 9 кг и е с размери 85 х 59.5 х 63 cm. Тя разполага с илюминатор в предната част, който се отваря, за да даде възможност на дрехите да изсъхват. Сушилнята има капацитет максимум 9 кг. Ако имате повече дрехи, ги разделете на няколко цикъла на сушене.

Сушилнята Hotpoint AQC9 6F7 TM1 има няколко програми, сред които анти-алергичната, най-бързата, която продължава най-кратко и е подходяща за пране на бебешки дрехи и за хора с алергии към перилните препарати, програма за лесно гладене (идеална за ризи) и други програми, в зависимост от вида на плата, от който са направени дрехите: дънки, памук, вълна, коприна и т.н. Тъй като има толкова много различни програми, сушилнята има по-висока ефективност. Изберете желаната от Вас програма в зависимост от дрехите, които искате да сушите и ако сте сигурни, че чрез нея ще можете да получите желаните резултати: че дрехите ви няма да бъдат твърде измачкани и няма да могат да се гладят, нито че дрехите ще миришат силно на прах за пране, че няма да имате изгорени или не достатъчно добре изсушени дрехи.

Друго предимство на модела Hotpoint AQC9 6F7 TM1 е, че можете да програмирате сушилнята, така че да може да започне да суши в определен час. Когато избраната програма бъде завършена, сушилнята ще издаде звуков сигнал, който ще чуете, дори ако сте в съседната стая. Сушилнята отговаря на стандартите за защита на детето, което означава че, можете да заключите бутоните, така че децата да не могат да правят промени. Ако сте пропуснали да поставите дрехите в сушилнята, можете да я спрете и можете да добавите другото пране.

Hotpoint AQC9 6F7 TM1 не е евтина сушилня, но тя със сигурност е много ефективна. Цената е намалена през този период с няколко процента и продуктът може да бъде закупен онлайн от специализираният магазин. Доставката е безплатна.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 16-09-2019 на:Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg