Review Center BG

Beko DPY8405GXB2: сушилня за дрехи с термопомпа, супер цена


Сушилни са сред най-популярните уреди напоследък. Въпреки, че преди повечето хора бяха доволни, че трябва да купуват друга машина в близост до същия размер като пералня, днес те изглеждат по развълнувани от идеята за закупуването на този продукт.

Сушилня Beko DPY8405GXB2

Виж специалната оферта за днес, 16-09-2019


beko dpy8405gxb2.jpg

Beko DPY8405GXB2 е добра сушилня на не много висока цена. С капацитет на натоварване 8 кг, тази сушилня е повече от невероятна. 8 кг трябва да бъдат достатъчно количество дрехи, които могат да бъдат изсушени без проблеми и е особено подходящо ако имате семейство от 3-4 члена.

Сушилня Beko DPY8405GXB2

Виж най-добрата цена за днес, 16-09-2019


Без намачкани дрехи
Beko е водещ производител на ефективно потребление на енергия. Модела Beko DPY8405GXB2 е с енергийна ефективност А ++. Дори ако имате ниско потребление на енергия, ефективността на сушилнята Beko DPY8405GXB2 е над средното ниво.

Baby Protect е специална програма, с която се отличава тази сушила програма. Вече имате възможноста да сушите и дрешките на малките дечица, без да се притеснявате, че могат да останат, напоени с твърде много перилен препарат. Има строг контрол на климата вътре в сушилнята, диапазон на температура и сензори за влажност, неща, които правят уреда още по ефективен и полезен. Друга специална програма е за опресняване. Какво всъщност се случва? Ако смятате, че има миризма на облеклото ви (като цигарен мирис, след като сте били в нощен клуб), можете да го поставите в сушилнята и ще бъде невероятно освежено. Внимание: не е необходимо да перете тези дрехи допълнително.

Освен тези програми, Beko DPY8405GXB2 има програми за ризи, за синтетика, за памучни дрехи и дори комбинации от материи. Можете да изключите сушилнята Beko DPY8405GXB2 и да добавите и други дрехи, ако се случи да забравите нещо. Програмата за отложен старт е особено полезна, ако се случи да се наложи да напуснете дома си за 3-4 часа. Не пропускайте възможността да блокирате менюто на сушилнята, така че децата да не могат да правят промени. За ежедневно измиване, можете да използвате само 4 кг пране.

Специално изпълнение на тази сушилня идва от термопомпата, която всъщност е смесица между сушилня за дрехи и климатик. Гениална идея. По принцип, прането е сухо, защото въздуха се нагрява и след това парата кондензира влажния въздух. Това е най-ефективното решение по отношение на сушене на пранет. Температура на въздуха е по-ниска в сравнение с конвенционалните сушилни и потребление като цяло е по-ефективно.

Сушилня Beko DPY8405GXB включила 24 месеца гаранция и ако побързате можете да хванете промоцията, която предлага 5 години гаранция вместо 2 години. Цената е наистина достъпна като се има впредвит много функции, които предлага уреда.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 16-09-2019 на:Фотогалерия: "Beko DPY8405GXB2: сушилня за дрехи с термопомпа, супер цена"

beko dpy8405gxb2_2.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg