Review Center BG

Пералня Candy GRAND O VITA GVS 168DC3-S: Без никакъв проблем


Разбира се, за всеки, това което означава, модерен и идеален дом е такъв, в който не трябва да вкарвате много усилия, за да бъде всичко чисто и дезинфекцирано, и това дори когато става въпрос за пране. За тази част на къщата, или тази част от дейностите на едно семейство, това което трябва да направите е да намерите идеалния модел перална машина, която да ви върши добра работа.

Един модел, който може да бъде точно за вас е Candy GRAND'O VITA GVS 168DC3-S и неговият избор, може да бъде свързан с това, което може да предложи или с това, че може да замени по-стар модел и може да е по-ефективен.

Пералня Candy GRAND O VITA GVS 168DC3-S

Виж специалната оферта за днес, 28-04-2024


candy grand o vita gvs 168dc3-s.jpg

Игнорирайки причината, която може да ви донесе в търсенето на нова перална машина за вашия дом или за оборудването на офис, фирма или общежитие, можем да преминем към това, каквот точно може да предложи Candy GRAND'O VITA GVS 168DC3-S. Като начало, това което предлага, или това, което трябва да видите в този модел е, че е модерен и елегантен в същото време, благодарение на дизайна и люка, който има. Тези неща не идват от белият цвят на модела, а от контролния панел, дисплея и габарита. Във връзка с тази последна функция, трябва да споменем, че модела е с ширина 60 см, височина 85 см и дълбочина 52 см, но като модел с предно зареждане трябва да се вземе предвит и отварянето

Пералня Candy GRAND O VITA GVS 168DC3-S

Виж най-добрата цена за днес, 28-04-2024


Всичко на една ръка разстояние
Часта с контрола, не представлява никакъв проблем, защото всичко може да се направи много лесно, като това, което може да бъде най-важното в това отношение са функциите или програмите, които устройството предлага.

Тази категория може да започне с технологията NFC, като това, че е перална машина с гласов контрол може да бъде това, което със сигурност прави Candy GRAND'O VITA GVS 168DC3-S подходящ модел за всички, които обичат технологиите и модерността, която носят. Нито за тези, които поставят на първо място програмите и ефективното измиване на пране няма да бъде проблем, тъй като този модел предлага 16 програми на разположение.

От списъка с програми може да бъде важно да се избере функция в зависимост от вида на тъканта, която имат дрехите, като за още по-голям комфорт можете да изберете това, от което се нуждаете. Вие имате възможност да се насладите на бърза програма от минимум 14 минути до 44 минути, но за бързото изсъхване на прането ще помогне и скороста на центрофугиране от 1600rpm. Всички тези изпълнения и особености обаче са със средна годишна консумация на вода съответно от 9850 литра и консумация на енергия клас А +++.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 28-04-2024 на:



Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg