Review Center BG

Пералня Indesit BWA 71252 W: топ модел в момента


За да изберете добрa перална машина, не трябва само да установите бюджета си, защото има много критерии, които трябва да бъдат разгледани, преди да вземете окончателно решение, за да се уверите, че сте направили добра инвестиция. Например, електрическата и водната консумация трябва да бъдат възможно най-малки, товаримоста също е от голямо значение, както модерните функции, които включва и т.н.

Пералня Indesit BWA 71252 W

Виж специалната оферта за днес, 11-05-2024


indesit bwa 71252 w.jpg

Можете да изберете перална машина Indesit BWA 71252 W. Това е устройство предно зареждане, специфично за повечето модели на перални машини. Също така модела има модерен LED дисплей. Общият капацитет на натоварване е седем килограма и е много добър за изпиране на големи количества от дрехи. В общи линии, горната граница за тези устройства е девет килограма, което прави този модел да бъде страхотно попълнение за голямо семейство или за хора, които като цяло перат по-често. Скорост на центрофугиране е 1200 RPM (оборота в минута), тази цифра, представлява, характеристика която притежават само най-добрите перални машини, когато барабанът се върти по-бързо, и дрехите ви ще бъдат по-сухи в края на цикъла.

Пералня Indesit BWA 71252 W

Виж най-добрата цена за днес, 11-05-2024


Повече информация за пералня Indesit BWA 71252 W
Нейните размери я правят идеална за всеки дом, те са 85 х 59,5 х 54 (В x Ш x Д) cm и барабана е с обем 52 литра. Уреда е със специфичен за тези уреди цвят, т.е. бели, което го прави много лесен за интегриране във всяка стая. Също така, модерният дизайн го прави идеален за всеки съвременен дом, отразяващ функциите за качество на машините.

По отношение на нейната ефективност, пералнята Indesit BWA 71252 W е част от клас А++ на енергийна ефективност . За тези, които не знаят, клас на енергийна ефективност е система, разработена от Европейския съюз, за да се измери ефективноста на уредите, и да информира потребителя за това, което купува. Клас А е най-ефективният, но в същото време, има модели с още по-ниска консумация, които са довели до това моделите да бъдат допълвани и с плюс, какъвто е случая с този уред. Като цяло, средният годишен разход на вода на този модел е около 10 600 литра.

Пералната машина Indesit BWA 71252 W има общо 16 програми, включително програма за спортни дрехи и програма Push & Wash. Моделът също така има програма отложен старт. Например, можете да програмирате машината да започне работа в определено време, и да приключи в час, който е най-удобен за вас.

С толкова много програми, не е трудно да се разбере защо толкова много хора, които се интересуват от закупуването на нови перални машини, се насочват към този модел. Наистина, пералнята Indesit BWA 71252 W е превъзходна, като привлича потребителите с качеството на своите функции и модерноста си, което я прави един от най-добрите модели на пазара днес.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 11-05-2024 на:



Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg