Review Center BG

Electrolux EN6084JOX: side by side модел от, който имате нужда


Когато искате да си купите нов хладилник, освен цената, се изисква да обърнете внимание и на други фактори, които са може би също толкова важни - размер, капацитет за съхранение, функции и други характеристики. Също така, можете да изберете един прост хладилник, традиционен, с малък фризери или да се насочите към най-новите side by side модели. Хладилник side by side е полезен, защото не е нужно голямо пространство, за да отворите вратите му, има голям капацитет за съхранение и нивото му на потребление наистина малко, като се имат предвит функциите, които предлага.

Двукрилен хладилник Side by side Electrolux EN6084JOX

Виж специалната оферта за днес, 28-03-2024


electrolux en6084jox.jpg

Детайли са хладилник side by side Electrolux EN6084JOX
Сред side by side моделите е и моделът Electrolux EN6084JOX. Пълните му размери са 177.6 х 91.2 х 76.5 cm (В х Ш х Д). Материалът на производство е от неръждаема стомана, вратите са обратими и могат да се отварят както вертикално, така и хоризонтално. Очевидно е, че продуктът има вътрешно осветление и захранващ кабел с дължина два метра.

Двукрилен хладилник Side by side Electrolux EN6084JOX

Виж най-добрата цена за днес, 28-03-2024


Хладилникът от този модел включва два стъклени рафта, и фризера има две отделения. И двете системи имат автоматично размразяване.

Общият нетен обем на съхранение на хладилника Electrolux EN6084JOX е 536 литра, които са разпределени между хладилника, който е с обем 417 литра и фризер с обем 119 литра , който ви дава цялата необходима пространство за съхранение на хранителни продукти.

Side by side хладилника Electrolux EN6084JOX ви позволява да изберете желаната температура, за да се запази храната ви свежа. Това ще помогне да се запази вкуса, текстурата и свежеста на храната. Температурата и функциите могат да се променят от LCD дисплея, което е особено полезно и елегантно.

Размразяването на фризера е дейност, която буквално не се харесваа на никого. Не се тревожете! Side by side хладилника Electrolux EN6084JOX ви отърва от тази скучна дейност, защото и хладилника и фризера включват функция за охлаждане No Frost. No Frost технологията позволява на въздуха да циркулира и вече няма ледена покрива над храната ви.

Хладилника side by side Electrolux EN6084JOX е с годишен разход 410 kWh, което го прави много икономичен, тъй като повечето хладилници на пазара надхвърлят доста този праг. След преглед от специалисти, занимаващи се с измерване на нивото на потребление на енергия уреда е класирана в категория А +, което означава, че моделът е сред най-икономичните уреди на пазара.

Може би най-атрактивната функция, която има side by side хладилника Electrolux EN6084JOX е програмата Holiday, която осигурява най-ниската възможна консумация, в случаите когато не сте си вкъщи. С елегантен вид и цена, този модерен хладилник е може би най-добрият предлаган на пазара в момента и си заслужава да се замислите дали това не е нещото от което имате нужда.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 28-03-2024 на:



Фотогалерия: "Electrolux EN6084JOX: side by side модел от, който имате нужда"

electrolux en6084jox_2.jpg
electrolux en6084jox_3.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg