Review Center BG

Пералня Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE: ново ниво на чистота


Разбира се, всеки човек трябва да изпере дрехите си в отлично състояние, за много добро време, и с перфектни резултати, и това разбира се се случва чрез използването на перална машина. Преди се е случвало, да пускате пералня и след това да се сещате, че сте пропуснали някои дрехи, и за това, да се налага да се изчака до следващият цикъл на пране, за да ги пуснене. Но това, което вече можете да направите е да имате на разположение модел перална машина, която ще осигури възможност за добавяне на пране, дори и след като започне цикъла на пране. Модел, който може да ви помогне, е пералня Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE, която ви носи някой видими ползи.

Пералня Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE

Виж специалната оферта за днес, 11-05-2024


samsung add-wash ww70k44305w le.jpg

Първите ползи са тези, свързани с факта, че не е нужно да пускате още една пералня с бели, дори когато машината е започнала да изпълнява програма за цветно пране, вие без проблем можете да пускате и други цветове. Можете да видите наличието на такава врата за достъп, или по-точно казано, врата за въвеждането на прането в основната врата на уреда и отварянето е изключително лесно и безопасно . Тези елементи и тези функции, не влияят на лекотата, с която Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE може да се използва или да се инсталира, защото размерите на уреда са 85 х 60 х 55 см. Фактът, че имате в собствения си дом с модерен продукт не се дължи само на това, но е факт, че имате контролен панел с LED дисплей и контрол операция лесна и интуитивна работа.

Пералня Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE

Виж най-добрата цена за днес, 11-05-2024


Модерна до края
Продължава списъка на съвременните характеристики. Samsung Add-Wash WW70K44305W / LE може да предложи на ваше разположение множество програми, от които можете да избирате и използвате. Имате възможност да изберете някои класически програми като вълна, памук, синтетика или за цветно пране, но това, което е още по-изгодно е програмата за спортни артикули. За тези, които страдат от недостиг на време, модела Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE има програма за бързо пране, която трае само 15 минути и ако добавим етапа на центрофугиране, дрехите ви ще бъдат чисти и сухи много бързо. Центрофугата е със сила на въртене до 1400 оборота в минута и ефективността на тази програма попада в енергиен кас B.

Със сигурност има още много елементи, които могат да ви дадат пълна представа за този продукт и някои от тях могат да бъдат свързани с наличието на система за безопасност срещу деца. Ако искате да проверите дали всичко е наред, можете да използвате функцията Smart Check, която намира и диагностицира проблемите, осигурявайки лесни решения. Освен това модела ви позволява да се насладите на капацитет до 7 кг, и на сухо и чисто пране, но и на един продукт, който консумира много малко енергия, което позиционира пералната машина Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE в клас на ергийна ефективност A +++.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 11-05-2024 на:



Фотогалерия: "Пералня Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE: ново ниво на чистота"

samsung add-wash ww70k44305w le_2.jpg
samsung add-wash ww70k44305w le_4.jpg
samsung add-wash ww70k44305w le_3.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg