Review Center BG

Телевизор LED Smart Horizon 40HL733F: телевизор с отлична цена и много качества


Horizon е компания, която си е създала добра репутация в България. Обикновено идва на пазара с широка гама от евтини телевизори без много претенции и затова привлича тези, които се нуждаят от нещо, без да харчат твърде много пари. Качеството е още един аспект, при тази марка. Но напоследък те все повече увеличават качеството на продуктите си и има някой модели на пазара с отлично такова. Не трябва да си мислите, че те са на нивото на Samsung, но предлагат много допълнителни функции, като в същото време цената е много достъпна.

Телевизор LED Smart Horizon 40HL733F

Виж специалната оферта за днес, 29-04-2024


horizon 40hl733f.jpg

Horizon 40HL733F е точно този вид телевизор. Може да се съревновава с моделите от средно качество на доста големи марки и да спечели, благодарение да добрата си цена. И не само цената е привлекателна, но и факта, че този модел идва с множество технологични характеристики, които го правят много атрактивен.

Телевизор LED Smart Horizon 40HL733F

Виж най-добрата цена за днес, 29-04-2024


Много изненади
Мисля, че добра причина, за това цената на модела да остане толкова ниска е факта, че диагонала на модела не е кой знае колко голям. Със своите 102 см, той е особено подходящ за инсталиране в спалнята, но можете да го инсталирате и във всекидневната ви, ако не е твърде голяма. Като дизайн, той изглежда доста добре, тънък е и има статив, който осигурява добър баланс.

Мисля, че ако изберете да го инсталирате на стената ще изглежда по-добре, но в края на краищата, не всички имат еднакъв вкус.

Резолюцията на изображенията Full HD няма да е много голяма изненада, понеже много от производителите са склонни към този стандарт, HD вече е най-ниското качество. Факта, че Horizon са решили да използват нови технологии за изображенията, като например Clear Motion Engine, показва че компанията се опитва да измисли нещо повече и аз бих казал, че им се получава доста добре.

Изненадата идва от факта, че телевизора е интелигентен. Това е една от най-малките, но и един от най-евтините умни телевизори на пазара и мисля, че много хора ще бъдат привлечени към него. Скоростта на работа на браузъра е доста добра (ако имате добра връзка с интернет) и ще имате сложни приложения, за споделяне на видео и социални мрежи. И за да се отнеме връзката с кабел, телевизорът има CI + слот, който елиминира използването на кабели.

Като свързващи елементи могат да се споменат USB и HDMI входовете, което дава възможност да използвате външна памет. Бих казал, че звукът, предоставен от двата високоговорителя от 6W е слабо място, но този проблем бързо може да бъде решен с аудио система.

Така че, ние говорим за един голям телевизор, който е на разположение на страхотна цена. Ако искате да стигнете до следващото ниво на качество, дори и аз препоръчвам този модел. С този модел, Horizon изглежда искат да покажат, че могат да предложат много повече от преди.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 29-04-2024 на:



Фотогалерия: "Телевизор LED Smart Horizon 40HL733F: телевизор с отлична цена и много качества"

horizon 40hl733f_2.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg