Review Center BG

Samsung RT46K6630S8/EO: много просторен хладилник с две врати


Хладилниците с две врати запазват своя чар, с някои основни класическа нотки. Много хора избират комбинираните хладилници, тъй като смятат, че съотношението цена-капацитет на съхранение е по-добро. Но Samsung RT46K6630S8/EO е хладилник с две врати, които решава този проблем, и е оборудван с просторен интериор, дори повече, отколкото при един комбинират хладилник и не е на твърде висока цена.

Хладилник Samsung RT46K6630S8/EO

Виж специалната оферта за днес, 14-05-2024


samsung rt46k6630s8 eo.jpg

Капацитетът за съхранение XXL идеален за големи семейства
За по-големи семейства или домове в, които живеят повече двойки или приятели, е важно хладилника да бъде достатъчно голям, за да се даде възможноста за съхранение на храните, които предпочитате. Samsung RT46K6630S8/EO има капацитет за съхранение не по-малко от 452 литра.

Хладилник Samsung RT46K6630S8/EO

Виж най-добрата цена за днес, 14-05-2024


Обемът е разделен между хладилника и фризера, като всяка зона е снабдена със собствен врата. Хладилникът е с обем от 341 литра, а фризера с обем от 111 литра.

Големият брой рафтове и тяхното адаптиране към практическите аспекти са много привлекателни отново за жилища с голям брой хора. Ние говорим за хладилник с 4 регулируеми рафтове, които са съставени от закалено стъкло. На вратата на хладилника има и 3 поставки. Хладилникът е оборудван с голямо отделение за плодове и зеленчуци, снабдено със специална система за поддържане на храната свежа за по-дълго. Също така, хладилника разполага и с диспенсер за вода, който позволява бързо охлаждане на водата и бързият достъп до нея без да е необходимо да се отваря вратата на хладилника.

Елегантен, качествен и вдъхновяващ външен дизайн. Ние говорим за пълен сребрист екстериор, с точни линии, допълнени от система за сензорен контрол и перфектно херметично затваряне. Моделът е с размери 182.5 х 70 х 72.6 cm, което го прави достатъчно висок.

Преминавайки към техническата част, трябва да споменем, че модела притежава Full No Frost технология, която ни спестява неприятната част с размразяването на хладилника и оптимизира температурата на съхранение. Той също така е оборудван с Inverter компресор, който намалява разхода на енергия и шум и дава много по-голяма продължителност на живота. Двете отделения се охлаждат отделно, така че не съществува риск от смесването на миризми и можете да съхранявате различни видове храни във всяко отделение. Фризерът е оборудван с функция за супер охлаждане, и термостата е цифров и лесен за използване. Много атрактивна е възможността фризера да се превърне в хладилник (Power Cool), ако е необходимо повече пространство.

От гледна точка на консумация, хладилника попада в клас на енергийна ефективност A + и е с намалена консумация. И накрая, но не на последно място, максималното ниво на шума е 41 децибела.

Samsung RT46K6630S8/EO е много ефикасен хладилник, който прави живота много по-лесен. Той запазва храната свежа за по-дълго, за да помогне на здравословна диета и в същото време спестява енергия. Интериора е приспособим и много просторен, и е много добър за домове, в които живеят много хора. Така, че със сигурност си заслужава всичките пари.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 14-05-2024 на:



Фотогалерия: "Samsung RT46K6630S8/EO: много просторен хладилник с две врати"

samsung rt46k6630s8 eo_2.jpg
samsung rt46k6630s8 eo_4.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg