Review Center BG

Lenovo B51-80: Mощен и достъпен лаптоп


Много от нас са се отказали от компютрите тъй като те са обемисти и тежки и са се насочили към по-удобни уреди като лаптопите, които ни дават възможноста да работим където и да сме. Лаптопът е елегантно и удобно решение за постигане на целите, свързани с работа или релаксация.

Лаптоп Lenovo IdeaPad B51-80 с intel Core i5-6200U 2.3/2.8Ghz

Виж специалната оферта за днес, 05-05-2024


lenovo ideapad b51-80.jpg

Лаптопът, който вече е спечелил добро място в списъка на предпочитаните модели от потребителите е Lenovo B51-80. Този модел се отличава не само със съотношението си цена / качество, което е много добро от всички гледни точки, но и със своите хардуерни функции с висока производителност и отличен баланс. Друга причина лаптопа да бъде добър избор за много потребители е елегантният дизайн. Модел е черен на цвят, а що се отнася до е и доста тънък (дебелина е само 2.47 cm). По отношение на теглото Lenovo B51-80 е 2.3 кг, той не попада в категорията на леките уреди, но може да бъде транспортиран, колкото е необходимо, без затруднения.

Лаптоп Lenovo IdeaPad B51-80 с intel Core i5-6200U 2.3/2.8Ghz

Виж най-добрата цена за днес, 05-05-2024


Клавиатурата на лаптопа е удобна, като се използва лесно, въпреки че е по БДС стандарт. Тя е оборудвана с отделен цифров блок и други различни функции, като например управление с тъчпад, мащабиране и Finger print - четец на пръстови отпечатъци. TouchPad е със сензорни бутони и работи перфектно. Също така лаптопа може да бъде свързван с различни устройства, тъй като е снабден с VGA, HDMI, RJ-45, USB 2.0, USB 3.0.

Много добър хардуер на добра цена
Lenovo B51-80 е стилен лаптоп с мощен тип дисплей LED LCD 15.6 инчов диагонал на екрана, нормална и максимална HD разделителна способност от 1366 х 768 пиксела. Въпреки че резолюцията е по-ниска в сравнение с другите модели, лаптопът може да показва ясни изображения и символи, а цветовете са красиви и естествени. Антирефлексното покритие осигурява изображения с добри и ярки цветове, дори и на открито. Лаптопът е оборудван и с два интегрирани стерео говорители и Dolby Advanced Audio технология. Също така има вграден микрофон.

Процесора е тип Intel Core i5 (Skylake), лаптопа Lenovo B51-80 е с достатъчно голяма изчислителна мощност да работи бързо и да поддържа инсталираните приложения и програми. Процесорът разполага с две ядра, работещи при максимална честота до 2800 MHz с Boost технология Turbo.

RAM паметта е тип DDR 3L с капацитет 8 GB, и честота 1600 MHz, което прави модела напълно подходящ за нормално, ежедневно използване и обикновенни функции, а именно сърфиране в Интернет, мултимедия и дори игри на прилично ниво. По отношение на мястото за съхранение, вида на хард диска е HDD и притежава голям капацитет на съхранение от 1 TB.

Лаптопа Lenovo B51-80 има интегриран графичен процесор, графична карта AMD Radeon R5 M330 с памет 2048 MB, която дава доста добра графична производителност на игрите. В допълнение лаптопа е с Li Ion 4-клетъчна батерия, която предлага добър набор, до 6 часа без захранване, и може да се използва без проблеми и доста далеч от контакта.

Обобщавайки, лаптоп Lenovo B51-80 винаги може да бъде добър избор за ежедневна употреба в дома или в офиса, благодарение на неговите функции и на много добрата цена в сравнение с другите модели.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 05-05-2024 на:



Фотогалерия: "Lenovo B51-80: Mощен и достъпен лаптоп"

lenovo ideapad b51-80_2.jpg
lenovo ideapad b51-80_3.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg