Review Center BG

Acer One SW1-011 Switch: мощен лаптоп, идеален за чести пътувания


Много от нас живеят живота си от преминаването от един към друг голям ход що се отнася до професионален план и изпълнението на задачи, изискващи компютър, естествено първата мисъл, която минава през главата ни е да си закупим лаптоп. Но не просто лаптоп, а такъв, който можем просто да сложим в чантатата си без излишни грижи и без много заемащо място.

Лаптоп Acer Switch One SW1-011

Виж специалната оферта за днес, 25-04-2024


acer one sw1-011 switch.jpg

Модела, който умело съчетава тези изисквания е лаптопа Acer One SW1-011 Switch. Моделът е с нисък дизайн, много елегантен, идеален за потребители, които пътуват много и не искат да носят със себе си голям лаптоп. С тегло само 1.26 кг, този модел може да се транспортира лесно навсякъде.

Лаптоп Acer Switch One SW1-011

Виж най-добрата цена за днес, 25-04-2024


Моделът предлага на клиентите четири режима: режим Notebook, режим Pad и Tent и Display. Преминаването от един режим към друг е доста проста задача, благодарение на магнитната панта без закрепване, която премахва неприятните механични съединители.

Клавиатурата на лаптоп Acer One SW1-011 Switch е много тиха и приятна на допир. Между копчетата има достатъчно място, което осигурява перфектни условия за писане. Тъчпадът е голям и включва повърхност, която е отлична за управление. Клавиатурата може да се отдели и това прави лаптопа, практически таблет със сензорен екран.

Висока изчислителна мощност
Лаптопа Acer One SW1-011 Switch разполага със сензорен дисплей с диагонал 10,1 инча и резолюция 1280 x 800 пиксела, така че изображението е с отлично качество. Благодарение на IPS технологията, се предлагат най-различни цветове, отлични ъгли и видимост и перфектна яркост. В допълнение, има специална функция, която предотвратява заслепяването от външно отражение на светлината, което позволява добра видимост дори, когато навън светлината е силна.

Що се отнася до аудио системата на Acer One SW1-011 Switch, лаптопа е оборудван с два интегрирани стерео говорители, като по този начин осигурява звук, който е достатъчно силен. Той разполага и с вграден микрофон и ъеб камера Full HD.

Ако ви интересува връзките, които предлага лаптопа е важно да споменем, че има мирко USB, един USB 2.0 порт и микро HDMI порт.

Оборудван е с Intel Atom Z8300, модел Х5-Cherry Trail. Acer One SW1-011 Switch има добра изчислителна мощност, достатъчна, да позволява на устройството да работи бързо и да поддържа инсталираните приложения ипрограми. Процесорът е интегриран в две ядра, работещи на 1.44 GHz честотен стандарт, но може да достигне до максимум 1,84 GHz с технологията Turbo Boost.

Лаптопа е интегриран с Intel HD Graphics видео карта, която позволява гледане на филми тип BluRay или HD резолюции в реално време, без прекъсване на изображението. Има RAM - 2 GB и капацитете на хард диска е 32 ГБ.

В заключение лаптопа Acer One SW1-011 Switch е перфектният избор за клиенти, които искат оптимална производителност и подвижна клавиатура. Освен изключителните технически характеристики, моделът се радва на атрактивен дизайн и на достъпна цена, въз основа на ефективността.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 25-04-2024 на:



Фотогалерия: "Acer One SW1-011 Switch: мощен лаптоп, идеален за чести пътувания"

acer one sw1-011 switch_2.jpg
acer one sw1-011 switch_3.jpg
acer one sw1-011 switch_4.jpg
acer one sw1-011 switch_5.jpg
acer one sw1-011 switch_6.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg