Review Center BG

Климатик Samsung AR09KSFHBWKNZE на ниска цена


Високи температури не се харесват от никого, всеки се опитва да я избегне . Като се има предвид колко мощна може да бъде топлината, която се събира в една къща, не е чудно, че все повече и повече хора започват да купуват климатици, както се оказва много добра инвестиция. Поради това, се обръща внимание на някои важни аспекти, които ще успеят да направят покупката ви правилна , без да се чака лятото, знаейки, че ще се стопли и у дома.

Климатик Samsung AR09KSFHBWKNZE

Виж специалната оферта за днес, 29-04-2024


samsung ar09ksfhbwknze.jpg

Сред уредите, които трябва да бъдат взети под внимание, са задължително, и климатиците Samsung AR09KSFHBWKNZE. Той има типичния дизайн на такъв уред, само че има по-плавни линии, които му придават приятен аспект. Деликатния дизайн с гланцов панел, който има тъмно лилав цвят, създаден от Samsung, е най-доброто решение за съвременната всекидневна.

Но колкото и приятен аспект да има, най-важният фактор продължава да е начина, по който той работи, и дали е по вашите очаквания.

Климатик Samsung AR09KSFHBWKNZE

Виж най-добрата цена за днес, 29-04-2024


Технически спецификации на климатика Samsung AR09KSFHBWKNZE
Климатика Samsung AR09KSFHBWKNZE няма да изразходва енергия, когато го включвате, тей като има добра технология на контрол, която помага значително да намалят загубите на енергия. Това устройство може да ви спести пари, дори и когато е спряно. Или подобрен контролен панел, така че да се използва само една малка сума на енергия, когато не работи, което прави по-икономичен от други подобни устройства.

Климатик Samsung AR09KSFHBWKNZE не само използва по-малко енергия, от типични модели, но и една от оценките Seasonal Energy Rating са най-добрите, и именно енергиен клас A +++ / 8.5. Използването на компресора при пълен капацитет, може да се постигне лесно и бързо желаната от вас температура , дори по-бързо, отколкото тези, които не обикновени модели.

Също така, този модел може да се регулира, за да поддържа постоянна температура и спокойствие в къщата.

Филтъра на климатика Samsung AR09KSFHBWKNZE е Full HD и е с висока плътност, което гарантира, че винаги ще имате един много чист и свеж въздух в стаята. Този вид филтър е качествен, който може да премахне дори и най-малките частици от прах, което прави замърсяването на въздуха минимално. Също така, почистването му е много лесно, защото просто трябва да го измийте с вода. По този начин, вие винаги поддържане въздуха в помещението свеж и чист.

Купи климатика модел Samsung AR09KSFHBWKNZE за един модерен дом и спокойно и прохладно лято, без да харчите много пари за това.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 29-04-2024 на:



Фотогалерия: "Климатик Samsung AR09KSFHBWKNZE на ниска цена"

samsung ar09ksfhbwknze_2.jpg
samsung ar09ksfhbwknze_3.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg