Review Center BG

Дигитален фотоапарат Canon SX540 HS: Готови за ваканцията


Подготовката за ваканцията не трябва да са свързва само с дрехи и бюджет, но трябва да включва начина, по който се запазват някои спомени от нея. Един от най-добрите начини, обаче, може да бъде един, в който ти идва на помощ дигиталният фотоапарат Canon SX540 HS. Въпреки че някои хора ще предпочетат варианта с компактните фотоапарати или мобилните телефони със сигурност те не могат да се сравнят с резултатите от този модел.

Дигитален фотоапарат Canon SX540 HS

Виж специалната оферта за днес, 01-05-2024


canon sx540 hs_2.jpg

Използването на модела Canon SX540 HS може да ви докара до този етап толкова да ви хареса да снимате, че да ви е трудно да се отделите от устройството. Така можете, независимо от повода, да се насладите на много успешни и богати снимки. Произведен в компактна форма, модела лесно може да се държи и също така разполага с бутони, които са наистина лесни за използване. И размера, може да позволи лесната работа с уреда, особено след като той е 85,1 x 104,4 х 69,1 мм, с тегло само 325 г, и това може да ни доведе до мисли за минималистичен модел в сравнение с други подобни. Въпреки че е доста малък, 3-инчовият екран ще ви позволи да виждате в много добри условия, когато трябва да заснемете даден момент.

Дигитален фотоапарат Canon SX540 HS

Виж най-добрата цена за днес, 01-05-2024


Готови за качеството
Тъй като той е оборудван с 20,3 MP сензор, размер 1 / 2.3 инча, със сигурност ще заслепява както с на качеството на картината, когато ги видите на вашето устройство, така и на други екрани. Но резолюцията не е единственият важен елемент за качествените снимки, също толкова важно за изображението е и мащабиране. Вие ще имате възможност да изпитате това с Canon SX540 HS чрез 4x цифрово увеличение, и 50x оптично увеличение. Оптични характеристики, не се ограничават само до тук. Важно е да се спомене и голямото фокусно разстояние от 0 cm до безкрайност и експонацията +/- 2 EV в увеличения от 1/3. Връщайки се към осъществяването на снимките, ще ви кажем че можете да активирате функцията за разпознаване на лица, но в същото време, можете да изпитате множество фото ефекти или настройки. За тези, които искат да постигнат серия от снимки, модела е осигурил непрекъснатато снимание със скорост до 5.9 кадри/секунда.

Преминаването към видео, не е трудно и не изисква много стъпки, но резултатите са еднакво впечатляващи, с Full HD видео формат и може да записва със стерео звук MPEG4 AAC-LC. Прехвърляне на всички снимки или видео файлове у дома може лесно и директно да бъде осъществено към други устройства или дори онлайн платформи,тъй като модела Canon SX540 HS е оборудван с Wi-Fi технология. Дори и ако изброените функции изглеждат много специални, вие не трябва да мислите, че цената е много пресилена, тъй като е напълно оправдана.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 01-05-2024 на:



Фотогалерия: "Дигитален фотоапарат Canon SX540 HS: Готови за ваканцията"

canon sx540 hs.jpg
canon sx540 hs_3.jpg
canon sx540 hs_4.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg