Review Center BG

Canon PowerShot G9 X: Елегантен и компактен


Как може да направиш най-хубавите снимки? Много често правим снимки с мобилните си телефони, оставяйки фотоапаратите за специалисти. Телефоните ни предлагат снимки с едно заподовилително качество, но тогава пък идва проблема със свободната памет.

Дигитален фотоапарат Canon PowerShot G9 X

Виж специалната оферта за днес, 03-05-2024


canon powershot g9 x.jpg

За да имате обаче наистина качествени снимки, то тогава ние ви предлагаме Canon PowerShot G9 X. Той има много елегантен дизайн, но какво знаем,важно е какво има отвътре. Апарата е много компактен, имайки последна мода технология с една много добра ефективност, събирайки тези качества в едно класическо и елегантно тяло, но бидейки в същото време и достатъчно малък за да може да го носите където и да е с вас, тей като има размери от 98 x 57.9 x 30.8 мм. и е с тегло от 209 грама.

Дигитален фотоапарат Canon PowerShot G9 X

Виж най-добрата цена за днес, 03-05-2024


Техническа информация за дигиталния фотоапарат Canon PowerShot G9 X
Дигиталния фотоапарат Canon PowerShot G9 X има сензор от тип 1.0 , което представлява един размер, който е четри пъти по-голям от този на останалите видове компактни фотоапарати. Като допълнение фотоапарата има и сензор от тип CMOS с резолюция от 20,2 мегапиксела, правейки ясни и детайлни снимки, с един висок контраст и наситени цветове който предават естествен вид на изображението, без знчение от яркостта. Снимането се прави благодарение на възмоожността на заснемане на шест кадъра в секунда.

Аксесоарите които са включени в комплекта са батерия от тип NB – 13 L, връзка за ръка, зарядно CB – 2 LHE и разбира се наръчник за ползване. Специалните характеристики на фотоапарата Canon PowerShot G9 X са Camera Connect, която е на разположение за операционните системи iOs, Android, както и NFC,което означава Near Field Communication.

Фотоапарата има нужда от батерия от тип Li – Ion NB – 13 L за да може да работи, която ви се дава заедно с устройството, а нейната продължителност на живот е 220 зареждания. Тей като това е едно много перформатно устройство, то може да се свърже с USB, HDMI, Wi – Fi, както и с GPS. Това е много важно, тей като чрез неги вие ще може да прехвърляте снимките си много по-лесно от преди. Модела има три вида за карта с памет и именно SD, SDHC и SDXC.

Модела има вградена светкавица, която изкача автоматично.Формата за заснемане на видео е MP4 (H.264) и H.264/MPEG – 4 AVC, а резолюцията на видеото е с размер 1920 x 1080 пиксела, 1280 x 720 пиксела и 640 x 480 пиксела. Разбира се че видео ще има и звук, но най-приятната част е че видеото е във формат Full HD. Също така този фотоапарат има и различни фото ефекти като Сепия, наситени нюанси на синьо, червено и зелено , неутро и т.н, правейки го един модел който трябва със сигурност да закупите.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 03-05-2024 на:



Фотогалерия: "Canon PowerShot G9 X: Елегантен и компактен"

canon powershot g9 x_3.jpg
canon powershot g9 x_2.jpg
canon powershot g9 x_4.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg