Review Center BG

Daewoo FN-102PWQ: ретро миниатюрен хладилник


Хладилниците с ретро дизайн, могат да донесат много привлекателен вид във всеки дом. Те могат да се допълват с интериорен дизайн в ретро стил или да подчертават минималистичният дизайн, и в двата случая помага да се създаде един особен аспект. Daewoo FN-102PWQ е ретро хладилник идеален за малки пространства, с голям шанс да завладее всеки потенциален клиент.

Хладилник с 1 врата Daewoo FN-102PWQ

Виж специалната оферта за днес, 14-05-2024


daewoo fn-102pwq.jpg

Дизайн с класически линии и добър обем
Daewoo FN-102PWQ е хладилник с личност, и това се вижда от пръв поглед. По този начин, за разлика от повечето настоящи компактни продукти, този модел разчита на класически дизайн. Дизайнът се характеризира със заоблени линии и има премиум поглед. Корпусът е с много привлекателен блясък, перфектно допълван от метални нотки. Моделът е с размери 71 х 48.6 х 54.2 cm. Трябва също да се отбележи, че моделът е и с тип дизайн Top Table, което позволява поставянето на микровълнова печка, тостер и други кухненски уред над мини-хладилника. Това е особено полезно за по-малки стаи, като помага изключително много за спестяването на пространство.

Хладилник с 1 врата Daewoo FN-102PWQ

Виж най-добрата цена за днес, 14-05-2024


Преминавайки към вътрешната организация, хладилника има обем от 79 литра. Това е изненадващо, като се има предвит много малките размери на устройството. Интериорът е оборудван с два подсигурени стъклени рафтове, поставки на вратата и чекмедже Fresh Keeper. Чекмеджето пази храни, като плодове и зеленчуци за по-дълго, запазвайки ги свежи и с хранителни качества. Стъклените рафтове са много атрактивно предимство, което предлага стабилност за съхраняването на съдовете, като същевременно са лесни за почистване и поддържане.

Също така трябва да оценим факта, че Daewoo FN-102PWQ разполага с вътрешна система за осветление, което е доста рядко при другите подобни модели на пазара. Въпреки, че често се пренебрегва, това е много полезно и силно влияе на работата на потребителя. Това е много удобно, тъй като осигурява постоянна видимост, така че достъпът до храната е по-лесен, дори през нощта или при по-слабо осветление. Осветлението е LED, което осигурява по-голяма ефективност и значително спестяване. Светодиодите са по-мощни, имат по-дълъг живот и отделят по-малко количество топлина, отколкото конвенционалните крушки.

Тъй като стигнахме до икономическият аспект, трябва да споменем, че устройството се вписва в клас на енергийна ефективност А+ и следователно нивото на консумация на енергия е много ниско. Така сметките ви определено ще бъдат под контрол.

Daewoo FN-102PWQ е един качествен хладилник на добра цена , която показва, че корейците създатели на Daewoo са много добри в лансирането на моделите си на купувачите с претенции в областта на дизайна. Хладилникът е малък и е идеален за лична употреба у дома или в професионална среда в офиса.

Големият капацитет за съхранение е перфектен по отношение на малкият размер на уреда. Вътрешната организация е наистина атрактивна, включваща ниско ниво на консумация при осветлението. Моделът е едно интелигентно решение за всеки дом.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 14-05-2024 на:



Фотогалерия: "Daewoo FN-102PWQ: ретро миниатюрен хладилник"

daewoo fn-102pwq_2.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg