Review Center BG

Whirlpool BLF 8001 OX: комбиниран хладилник от неръждаема стомана


Оформлението на кухнята е много важно за много от нас. За някои е важен класическият вид, доминиран от белият цвят, безупречен и елегантен, докато други разчитат на минималистични или футуристични модели. Whirlpool BLF 8001 OX е модерен хладилник за тези, които искат устройства с минимален дизайн, но не искат да плащат голяма разлика.

Хладилник с фризер Whirlpool BLF 8001 OX

Виж специалната оферта за днес, 16-09-2019


whirlpool blf 8001 ox.jpg

Добър капацитет за съхранение
Дизайнът на Whirlpool BLF 8001 OX със сигурност носи важни точки над нивото на конкуренция или цена. Конструкцията му е от неръждаема стомана. В същото време е от неръждаема стомана е лесен за поддържане и се побира лесно сред всякакъв вид мебели. Моделът е с размери 188.8 х 59.5 х 65.5. Вратите са оборудвани с дръжки вградени хоризонтално и са обратими.

Хладилник с фризер Whirlpool BLF 8001 OX

Виж най-добрата цена за днес, 16-09-2019


Комбиниран хладилник Whirlpool BLF 8001 OX има общ обем от 339 литра, от които 228 литра са разпеределени в хладилника и 111 във фризера. Капацитетът за съхранение е щедър и ще е достатъчен за всяко семейство.

Хладилникът е организиран в четири стъклени рафтове, които са регулируеми по височина и също така позволяват съхранението на по-голямо количество храна. Дори големите тенджери и съдове ще намерят лесно своето място по рафтовете на хладилника. Модела също така предлага отделение за плодове и зеленчуци и рафтове на вратите, които са идеални за съхраняване на бутилки,мляко или буркани. Хладилникът разполага със система за автоматично размразяване, но фризера трябва да бъде размразяван ръчно. Интериорът е оборудван с вътрешно осветление и, разбира се, така видимостта е много добра, независимо от условията на осветеност в помещението.

Фризерът се отличава преди всичко с по-висок капацитет за съхранение от средният капацитет на другите модели. Фризерът е организирана в 3 чекмеджета и има капацитет на замразяване 5 кг за 24 часа. Чекмеджетата са изработени от прозрачна пластмаса, така че предлагат добра видимост над съдържанието. Фризер не разполага с автоматична система за размразяване и трябва да се размразява ръчно, когато се налага. При модерните фризери натрупването на лед не е голямо, което значи че размразяване 1-2 пъти годишно е напълно достатъчно.

Класа на енергийна ефективност е A + и модела е с годишна консумация от само 309 кВт. Моделът разполага с набор от 24 часа без захранване и може да задържи храната безопасна в случай на електрическа неизправност.

Whirlpool BLF 8001 OX е с достъпна цена и е добър избор за всеки, който търси модерен хладилник с отлично съотношение качество-цена. Хладилника е елегантен и издръжлив, с щедър капацитет за съхранение и също така работи икономично, като предоставя широк спектър от ползи и е идеален за всяка кухня.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 16-09-2019 на:Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg