Review Center BG

Видео проектор ACER V7500: опция за всички, които искат добър видеопроектор


Добър видеопроектор може да е необходимост в много ситуации.
В офиса, на мястото, където работите, или дори когато управлявате обществено пространство, тези малки уреди носят огромни предимства.

И тъй като са полезни, дори не може да се каже, че са скъпи. ACER V7500 е модел за домашно кино, но не бива да се излъгвате от това, защото устройството може да се използва на някое от горепосочените места.

Видео проектор ACER V7500

Виж специалната оферта за днес, 03-12-2023


acer v7500.jpg

На първо място, той има минималистичен дизайн и не е доста атрактивен. Той не е особено специален, но и не е част от по-стари модели, основно някои прости правоъгълни кутии от, които излиза светлина. Той тежи малко (3кг), и е бял и не мисля, че ще ви разочаровам за материалите

Видео проектор ACER V7500

Виж най-добрата цена за днес, 03-12-2023


Той може също да излъчва 3D
Трябва да призная, че съм виждал по-мощни модели от този. Яркостта на ACER V7500 е 2500 лумена, но това не е неговото качество (има и по-евтини модели, но по-мощни от това). Създаден специално за домашно кино, той е много по-подходящ за възпроизвеждане на филми. Той също така поддържа 3D (стига да имате подходящия филм и правилния плейър) и дори ако резолюцията е Full HD, е ясно, че възможностите за нейното използване нарастват.

Може да се използва и в условия, при които трябва да имате такива прожекции на работното място, за да впечатлите клиенти или посетители. В допълнение, видео проекторът има приличен звук - високоговорител от 10 W, който понякога може да се окаже полезен. Още по-важно е неговото функциониране, когато става въпрос за дизайн и тук нещата са просто прилични.

Прожекцията не е толкова голяма (поне не такава, която другите модели могат да предложат), но е с 7 метра диагонал (минимумът е 78 см). Като прожекционен час, лампата ще работи за 3000 часа нормална работа и 6500 за супер еко (въпреки че тук ще трябва да се откажете от много от качествата на изображението). Контролът е доста лесен, нещо, което винаги е добре дошло при такова устройство.

Не на последно място, ACER V7500 е добър и от интелигентната страна. Той е wi fi readyi, има USB вход и аудио вход и изход, освен HDMI и VGA, които са абсолютно необходими за проектор. ACER V7500 има качества, които го поставят над някои конкуренти, но и минуси, които са по-ниски (не е толкова мощен). Но като видеопроектор с по-насочена полезност, тези неща са разбираеми. Заслужава да се купи, с добро съотношение на цена и качество. Така че, ако искате добър видеопроектор, независимо от причината да го направите, мисля, че този модел ще бъде много добър, с всички предимства на качественото придобиване.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 03-12-2023 на:Фотогалерия: "Видео проектор ACER V7500: опция за всички, които искат добър видеопроектор"

acer v7500_2.jpg
acer v7500_3.jpg
acer v7500_4.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg