Review Center BG

TP-LINK Archer C3150: какво трябва да знаем за безжичният рутер


Това, което е добре да знаем за един рутер, който е част от устройства, които ни помагат да се свържем с интернет, е че е с размер по-малък от един DVD плейър, и е доста лесен за инсталиране. Освен това, той има способността да улесни връзката с устройства като: телефони, лаптопи, ултрабуци и нетбуци.

Той е един от най-леките устройства, които могат да бъдат транспортирани, често и винаги могат да присъстват в нашия багаж, когато решим да сменим нашия дом. Той е съвместим с повечето безжични устройства, а също така ни осигурява постянен интернет достъп. Разбира се избора на рутера не е лесна задача,и за това ние препоръчваме един модел, който може да бъде полезен всеки път, когато трябва, а именно безжичният рутер TP-LINK Archer C3150.

Безжичен рутер TP-LINK Archer C3150

Виж специалната оферта за днес, 26-02-2021


tp-link archer c3150.jpg

Приятен и полезен дизайн
Първо, когато мислим за това каква покупка да направим по отношение на рутери, ни идва на ум, дизайна, външният вид на продукта, които искаме и как той ще се побере в стаята, в която ще бъде поставен. Дизайнът, по-специално за съвременните устройства е важен критерий, и именно за това смятаме че TP-LINK Archer C3150, е един модел, който не можем да пропуснем. И трябва да повярвате, защото модела е с наистина ниски размери 263,8 х 197,8 х 37,3 мм, а цвета му е дискретен и елегантен, черен с четири антени, чрез които сигналът може лесно да достигне до всички други масови свързани устройства, Също така, отвъд дизайна, антените имат и практическа роля, помагайки за по-добро разпространение на интернет.

Безжичен рутер TP-LINK Archer C3150

Виж най-добрата цена за днес, 26-02-2021


Безжичният рутер TP-LINK Archer C3150 предлага скорости до 3150 Mbps, и чрез технология MU-MIMO този рутер осигурява четири потока на данни едновременно и помага всички уреди и устройства, които са свързани с него, да достигнат скорост до четири пъти по-висока и по-бърза от традиционните рутери. Този модел рутер, от гамата Archer, дава възможност на таблети, телефони и дистанционни лаптопи, да останат свързани към интернет, без да страдат от каквото и да е прекъсване. Друга разлика от традиционните модели е, че той е с един от най-мощните процесори, , а именно с двуядрен процесор с честота от 1.4 GHz. Благодарение на USB 3.0 и USB 2.0 портовете, може да помогне за бързо прехвърляне на музика и други по-големи файлове, като документи или филми.

Освен това, много хора вярват, че днес рутера е един от уредите, без които една къща не може да същестува, тъй като той осигурява бърза интернет връзка. Той се използва от почти всички членове на семейството, а не само на децата. Така че, такова устройство, като например TP-LINK Archer C3150 е отличен подарък за цялото семейство. Модела също така е с перфектното съотношение цена-качество.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 26-02-2021 на:Фотогалерия: "TP-LINK Archer C3150: какво трябва да знаем за безжичният рутер"

tp-link archer c3150_2.jpg
tp-link archer c3150_3.jpg
tp-link archer c3150_4.jpg
tp-link archer c3150_5.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg