Review Center BG

Телевизор LED Samsung 32M4002: добър телевизор, от най-важната марка на пазара


Евтините телевизори са доста лесни за закупуване. Всички предлагат долу горе едно и също нещо, и когато имате по-малък бюджет е ясно, че не може да имате много претенции. В същото време, има много фирми, сред които можете да избирате, така че ако имате възможност да си закупите телевизор от по-добра фирма, не виждаме причина да не се възползвате от тази оферта.

И каква по-добра компания може да има, ако не Samsung?

Samsung 32M4002 е евтин телевизор, по-малко ефектен, но успява да ни убеди, че може да бъде най-доброто решение за някои купувачи.

Телевизор LED Samsung 32M4002

Виж специалната оферта за днес, 03-12-2023


samsung 32m4002.jpg

Много често мислим, че само млади хора и технологични ентусиасти си купуват телевизори. Но ние забравяме, че не всеки има наистина много добър модел. Независимо дали става въпрос за стар модел или просто искате да гледате телевизия и нищо повече (или парите наистина са малко и не можете да си позволите добър телевизор), е добре, че има евтини модели, които идват с разумно ниво на качество. Samsung 32M4002 е телевизор с нормален дизайн. Той е доста тънък, черен, не е направена от най-добрите материали, но е приличен. Той има два крака, но има и възможност да бъде монтиран на стената. Това е модел от 80 см, идеален за спални, но може да се монтира в дневната, ако говорим за по-малка

Телевизор LED Samsung 32M4002

Виж най-добрата цена за днес, 03-12-2023


Резолюция HD за качествени телевизонни предавания
Както при всеки обикновен телевизор, резолюцията на този модел е HD. Ако имате хубав кабелен абонамент, можете да гледате филми на много по-високо качество от бившите конвенционалните телевизори. Също така има CI + слот за бърза и безпроблемна връзка. Що се отнася до цветовете и контраста, те са добри, но не са нищо специално. Разбира се, модела се справя доста добре, когато става въпрос за филми, защото може да ги възпороизвежда и от външна памет например. Също така има HDMI портове (два на брой), които могат да бъдат използвани като монитор за конзола за игри или свързан компютър.

И звука на Samsung 32M4002 е доста добър. Има два говорителя с 5 W, което е достатъчно за по-малка стая, като спалня. Също така чрез HDMI той може да бъде свързан към звукова система, звукова лента или домашно кино. Освен HD, можете също да възпроизвеждате Blu-ray филми, така че имате опции. Контролът е лесен и това е много добре. Дистанционното управление не е много сложно (и телевизорът няма толкова много функции) и настройката на канала не е трудна. Като се има предвид, че много от тези телевизори ще бъдат закупени за по-възрастните хора, ясно е, че схемата за контрол трябва да бъде фактор. И за щастие, Samsung 32M4002 не разочарова от тази гледна точка.

В заключение, Samsung 32M4002 е телевизор, който трябва да пробвате, но само ако вие сте част от целевата аудитория. Не е скъп, което трябва да ви подскаже и, че не е премиум продукт. Това е модел за тези, които не са впечатлени от съвременните технологии, но тъй като няма други телевизори, трябва да изберат LED. Модела може да се използва като втори телевизор за спалнята.
И тъй като цената е ниска, това може да се случи много лесно.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 03-12-2023 на:Фотогалерия: "Телевизор LED Samsung 32M4002: добър телевизор, от най-важната марка на пазара"

samsung 32m4002_2.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg