Review Center BG

Рутер Wireless D-Link AC5300 Ultra: Трибандов Wi-Fi за още по-бързи скорости


Когато става въпрос за качеството на рутер, най-важният аспект е неговата интернет връзка. Колкото по-силно е устройството, толкова по-добре.

Безжичният рутер D-Link AC5300 Ultra е, разбира се, един от най-продаваните продукти на пазара през тази година. Това се дължи на факта, че той успява да угоди и на най-взискателните, т.е. геймърите.

Рутер Wireless D-Link AC5300 Ultra

Виж специалната оферта за днес, 18-05-2024


d-link ac5300 ultra.jpg

Всички знаем колко голяма нужда и колко акцент имат геймърите върху властта на интернет връзката. Независимо дали те са професионалисти или любители, за да получите най-добри резултати в онлайн среда, трябва да бъдете част от много бърза интернет връзка, което се извършва с огромен успех от този безжичен рутер.

Рутер Wireless D-Link AC5300 Ultra

Виж най-добрата цена за днес, 18-05-2024


Превъзходно изпълнение на безжичен уред D-Link AC5300 Ultra
Не е чудно, че този модел рутер е в основата на предпочитанията на широката общественост, като се вземат предвид спецификациите и примерите, които представя. В допълнение, дори достъпната цена, с която може да бъде закупен, е изключително важна в такива ситуации.

Освен това, може да се каже, че безжичният рутер D-Link AC5300 Ultra в момента се възползва от най-доброто съотношение цена-качество на пазара.

На първо място, важно е да се отбележи, че това е много практично и полезно устройство, което не заема много място; освен това, той също има изключително атрактивен дизайн. Той е с размери 417.7 х 262.7 x 149.6 мм.

Изключително бързата скорост на интернета осигурява несравнима връзка дори при свързване на няколко устройства в същото време, независимо дали става дума за смартфони, лаптопи, игрови конзоли, таблети и смарт телевизори.

Благодарение на технологията Tri-Band и скороста до 5.3 Gbps, изпълнението е на най-високите стандарти. Ето защо този модел рутер е толкова популярен сред повечето геймъри. Възползвайки се от технологията Tri-Band е като да имате 3 рутера в един, което е наистина грандиозно.

Как се създава такава бърза, силна и непрекъсната връзка?
Е, възползвайки се от три ленти, безжичният рутер D-Link AC5300 Ultra се свързва с най-добрата и безплатна лента, така че всеки свързан се радва на същото качество и сила. Друго предимство на това устройство е интелигентната функция Smart Beam. По-конкретно, тя успява да подобри покритието на интернет, без значение колко се движи човекът през къщата. По този начин можете да гледате поточно предаване в HD, да сърфирате по интернет лесно или да комуникирате чрез Skype, без значение в кой ъгъл на къщата сте.

И това казано безжичният рутер D-Link AC5300 Ultra ще ви помогне да свържете примерния интернет източник. Освен това, този модел също така се възползва от най-доброто съотношение цена-качество на пазара в момента.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 18-05-2024 на:Фотогалерия: "Рутер Wireless D-Link AC5300 Ultra: Трибандов Wi-Fi за още по-бързи скорости"

d-link ac5300 ultra_3.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg