Review Center BG

Рутер Asus RT-AC58U AC1300: бърза интернет връзка


Един от най-бързите и най-ефективните начини, с които компютъра или всяко друго устройство, могат да се свържат с интернет е рутера. Ако, в ранните години на интернет, единственият начин за свързвано е бил кабелна връзка, с развитието на технологиите и бързото развитие на нови методи са се появили начини, чрез които интернет достъпа, може да бъде още по-бърз и лесен. Един от тях, доста използва днес, е рутера, който има възможност за свързване на две или повече компютърни мрежи. И един от тези модели е ефективният рутер Asus RT-AC58U AC1300, който силно ви препоръчваме, това е добър избор, независимо дали го купувате за подарък или само за дома си.

Рутер Asus RT-AC58U AC1300

Виж специалната оферта за днес, 26-02-2021


asus rt-ac58u ac1300.png

Това, което трябва да знаете за дизайна на рутер Asus RT-AC1300 AC58U
Рутера е устройство, което е предназначено да бъде малко, така че да не заема много място в стаята, в която е поставен. Колкото по-малко видим е, толкова по-добре, особено когато става въпрос за чистота. Модела от гамата Asus може да бъде мъдър избор, първо от гледна точка на дизайна и някой от най-важните характеристики: модела има четири разглобяеми антени, USB 3.0 порт, четири LAN порта, порт WAN, и захранване между 110 - 240 V. Ако имате цветови предпочитания, свързани с рутера, имайте предвид, че този модел е черен, възприема се като доста дискретен и елегантен.

Рутер Asus RT-AC58U AC1300

Виж най-добрата цена за днес, 26-02-2021


Рутер Asus RT-AC58U AC1300 - много характеристики
Един добър рутер трябва да е в състояние да предава сигнал до най-далечните разстояния, като основен критерий, който ние считаме, за почти всеки купувач е уреда да има висока честота. Моделът, който ние представяме е с добра честота, така че можете да се наслаждавате на интернет, дори ако сте в най-отдалечената стая, защото честотата е 2.4 - 5 GHz. Друг важен критерий е скоростта на прехвърляне Ethernet, като един нормален рутер трябва да се влиза в 100 Mbps и 1000 Mbps, и рутера Asus RT-AC58U AC1300 определено попада в тази категория.

Така че ролята на рутера е да улесни бързата интернет връзка за всички онези, които се нуждаят, за да го използвате. Колкото повече функции има, толкова по-ценен и търсен е от потребителите. Това, което препоръчваме ние що се отнася до модел, който ви представяме са следните характеристики: MAC, Firewall, WPS, WEP 64/128 bit, WPA-PSK и дори WPA2-PSK, така че определено можете да го считате за успех. И тези функции са още по-важни, тъй като не само децата, но и всички останали членове на семейството са станали почти зависими от интернет.

Ето защо, ако търсите рутер, който позволява бърза интернет връзка, добри характеристики и дизайн, модела Asus RT-AC58U AC1300, който ви представяме, определено е за вас. Още един важен критерий е доброто съотношение между цена и качесто.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 26-02-2021 на:Фотогалерия: "Рутер Asus RT-AC58U AC1300: бърза интернет връзка"

asus rt-ac58u ac1300_2.png
asus rt-ac58u ac1300_3.png

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg