Review Center BG

Професионална сушилня Whirlpool 3LWED4830FW: 14 програми, които са на ваше разположение


Сушилнята за дрехи не е просто устройство, което може да изсуши дрехите ви добре, но ако избирате добре, може да направи повече от това, като ще суши според редица фактори, които, наистина, увеличават покупната цена на устройството, но правят това да си заслужава, какъвто е случаят с тази професионална сушилня за дрехи Whirlpool 3LWED4830FW.

Електрическа фурна за вграждане Hansa BOEI68162

Виж специалната оферта за днес, 18-05-2024


whirlpool 3lwed4830fw.jpg

Спецификации на устройството
Професионалната сушилня Whirlpool 3LWED4830FW е стандартна вентилационна сушилня с вертикално зареждане. Контролният панел е механичен. Като цяло има 14 програми, които можете да използвате, за да изсушите прането възможно най-ефективно, като постигнете най-добри резултати.

Продуктът е бял. Размерите му са 71,7 сантиметра дълбочина, 73,7 сантиметра широчина и 112 сантиметра височина. Общото му тегло е 54.5 килограма. Захранването на устройството е електрическо, а капацитетът на зареждане е много висок - 10,5 килограма. Люка се отваря в горната част.

Електрическа фурна за вграждане Hansa BOEI68162

Виж най-добрата цена за днес, 18-05-2024


Сред функциите и програмите, включени в тази професионална сушилня за дрехи Whirlpool 3LWED4830FW са забавено програмиране, безопасност на децата, лесно центрофугиране, програма анти намачкване, но също така и антибактериална програма. Тъй като модела е създаден от Whirlpool, тази сушилня има технология шесто чувство. Като дизайн това устройство може да се сравни с перална машина с вертикално натоварване с размери, дизайн и подобни линии.

Контролният панел е отзад, над капака. Той се състои от три въртящи се копчета, които ви помагат да използвате продукта при максимална мощност. От другата страна на бутоните се виждаше името на компанията производител, Whirlpool.

Whirlpool е компания с традиции на пазара на уреди, като е много известен, особено с неговите перални машини, така че е очевидно, че те се справят много добре и с производството на сушилни.Модела професионална сушилня Whirlpool 3LWED4830FW има гаранция, включена в пакета, разбира се, както е практиката, която е валидна за срок от 24 месеца, гаранцията е валидна за физически лица.

Едно нещо, което се анализира от всеки потенциален купувач, е цената за закупуване на домакинския уред, който той иска. В този случай цената не е малка, очевидно от описанието на функциите и характеристиките на устройството, което значително увеличава цената му.

Въпреки това, като се има предвид, че такова устройство е създадено и се купува от хората, за да се използва за по-дълъг период от време, е ясно, че това са много добре похарчени пари, за закупуването на качествен продукт, което е много по-добре от колкото да купите по-евтин продукт, с по-ниско качество. Ето защо професионалната сушилня Whirlpool 3LWED4830FW не е скъпа и цената й е напълно оправдана от нейните изключително атрактивни функции характеристики.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 18-05-2024 на:Фотогалерия: "Професионална сушилня Whirlpool 3LWED4830FW: 14 програми, които са на ваше разположение"

whirlpool 3lwed4830fw_2.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg