Review Center BG

Плот за вграждане Domino Electrolux EHF3920BOK: елегантен и ефективен


Днес все повече хора обръщат внимание на най-новите технологии, прилагани в домашните уреди, както и в уредите за готвене. Ако сте сред тези, които искат да зарежат редовната печка и да се наслаждават на предимствата на плота, това означава, че Domino Electrolux EHF3920BOK може да ви хареса.

Производителят Electrolux е международно признат за качеството на своите продукти и за грижата за детайлите. Имайки много десетилетия старшинство, Eletrolux в Швеция също се оценява от нашите клиенти в страната.

Плот за вграждане Domino Electrolux EHF3920BOK

Виж специалната оферта за днес, 24-04-2024


domino electrolux ehf3920bok.jpg

Този плот за вграждане е електрически и разполага с две нагревателни зони, една малка, с мощност от 1.2kW и нормална с мощност 1.7kW.

Отоплителната мощност е 2900 W.

Можете да комбинирате топлината на газа с лъчистата или да използвате индукцията; всичко това е ваш избор. Повърхността на Electrolux EHF3920BOK е изработена от керамично стъкло, което е лесно за поддръжка. Благодарение на това можете лесно да почистите плота, без много усилия.

Той има стилен външен вид. Трябва да внимавате при готвене, защото има риск от напукване, ако разлеете горещи течности или го ударите с твърди прибори. Знаейки това от самото начало, със сигурност ще работите с грижа.

Плот за вграждане Domino Electrolux EHF3920BOK

Виж най-добрата цена за днес, 24-04-2024


Ротационни бутони за контрол, фронтални
При този модел плот за вграждане Electrolux EHF3920BOK буотните за контрол са отпред, въртящи се, за напълно естествено задвижване. Ротационните бутони за управление са проектирани така, че да могат лесно да се управляват, когато променяте нивото на мощност на плота.

Благодарение на вградената система, монтажът на този плот е лесен
Ако сте свикнали да готвите много често, този модел е подходящ за вас; котлонът се охлажда много бързо, след като вече не се използва, така че има шансове да се намали изгарянето или други нежелани аварии.

Отличен за малки кухни с малка площ поради размера си 290x520. Можете да вземете предвид и Domino Electrolux EHF3920BOK за този аспект.
Много е важно да намерите подходящ плот за вашата кухня.

От гледна точка на ефективността на този керамичен плот за вграждане, тя е 65%.
Така че, ако искате да купите качествен вграден плот, от надежден производител, за малкото пространство в кухнята си, можете да изберете Electrolux EHF3920BOK. Инвестицията ще си заслужава, особено, тъй като ще откриете, че храната се приготвя по-бързо и прекарвате по-малко време в кухнята.

Покупната цена на този плот е доста добра, имайки предвид неговите характеристики. Добре е да знаете, че плотът не е снабден със захранващ кабел.

Ако сте отегчени от старата печка или просто вече не работи правилно, не се колебайте да помислите за закупуване на вграден плот. Предимствата съществуват, това е ясно и допълнително допринася за елегантността на вашата кухня. Вие ще откриете, че този плот носи съвсем нов аспект на кухнята.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 24-04-2024 на:Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg