Review Center BG

Philips SpeedCare GC6630 / 20: Силен паров генератор


Паровия генератое е едно допълнение към ютията за гладене. Тя използва една система, която не атакува тъканта, а помога за по-лесното изглаждане на гънки. Philips SpeedCare GC6630 / 20 е паров генератор с много добър поток на парата, която ще осигури перфектни гладки дрехи.

Паров генератор Philips SpeedCare GC6630/20

Виж специалната оферта за днес, 13-08-2020


philips speedcare gc6630 20.jpg

Лесно използване и ефективно действие
Philips SpeedCare GC6630 / 20 има парна струя от 110 г / мин, но може да достигне и до 170 г / мин в зависимост от струята. Паровия генератор е изключително мощен. Механизмът на работа е прост: генератора омекотява тъканта, което прави бръчките изчезват мигновено. Парата е готова за 2 минути, а резервоарът може да се презарежда по всяко време. Парната струя има налягане от 4.8 бара, което още веднъж доказва ефективността й .

Паров генератор Philips SpeedCare GC6630/20

Виж най-добрата цена за днес, 13-08-2020


Паровия генератор е оборудвана с резервоар за вода от 1.2 л. Неговият обем позволява гладене за повече от час без да се налага да се пълни наново.

Устройството има специален накрайник, който позволява достъп в най-трудните места. Върха е придружен от канал за копчета и един много точен накрайник, така че резултатите ще бъдат невероятни без значение на вида облекло. Паровия генератор може да глади както памучни, така и синтетични материали, както и материали, като вълна, коприна или лен. Долната част на генератора се плъзга мого внимателлно и изисква минимално усилиеот потребителя.

Въпреки високата производителност и голямото количество вода, която може да побере, паровия генератор има компактни размери. Той е с размери 198 х 217 х 346 mm и тежи 2,6 кг. Дръжката е удобна и има здрав захват. Дизайнът е много приятен и комбинира синьо с бяло. Паровия генератор може лесно да се транспортира, осигурявайки и допълнителна защита срещу риск от изгаряне. Дължина на кабела е 1,8 м, а дължината на пара маркуч е 1,6 м. Генератора предлага такава свобода на движение, че може да използвате обикновен контакт или пък този под масата за гладене.

За да се запази по-дълъг живот, машината има система отстраняване на котления камък, която осигурява почистване до прецизност. На всеки 10 часа работа, генератора ви съобщава, че трябва да се почисти котления камък. Съд е лесен за използване, което изисква само да наместите ютията върху него. Тя събира мръсната вода и оставете генератора чист и готов за употреба.

И накрая, но не на последно място, генератора автоматично се изключва, когато не се използва в продължение на 5 минути, като по този начин пести енергия.

Philips SpeedCare GC6630 / 20 определено е по-скъп, отколкото една обикновенна ютия , но въпреки всичко той ви препоръчва едно от най-добрите решения за премахване на гънки по дрехите. Генератора е не само ефективен , но и е с отлични резултати. Този паров генератор е перфектен, за хора за които фразата "на гънки" тежи повече, отколкото за останалите.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 13-08-2020 на:Фотогалерия: "Philips SpeedCare GC6630 / 20: Силен паров генератор"

philips speedcare gc6630 20_2.jpg
philips speedcare gc6630 20_3.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg