Review Center BG

Philips PerfectCare Aqua GC8625/30: Една оферта която не може да откажете


Сутрин кафето е по-горчива от обичайното, имейли и телефони не спират идва, възвестявайки натоварен ден по време на работа или училище, едно единственно нещо може да ви развесели: красиво и добре изгладено облекло . Въпреки, че тя може да ви струва доста странно , облекло е изключително важно,тей като то носи етикети след себе си. Живеем във време, в което книги се преценяват от корицата, а хора, в зависимост от дрехите, които носят. Така те винаги трябва да бъде чист и поддържани . И когато става въпрос за техните грижи голямо значение има момента с паровия генератор PerfectCare Aqua Philips GC8625 / 30, предназначен да улесни живота на всяко семейство.

Паров генератор Philips PerfectCare Aqua GC8625/30

Виж специалната оферта за днес, 18-04-2024


philips perfectcare aqua gc8625 30.jpg

Дизайна на паровия генератор Philips PerfectCare
За разлика от други модели парови генератри, производителя Philips е реши да избере за PerfectCare Aqua GC8625 / 30 един по-специален дизайн, който е комбинация от бяло и лилаво. Генератора е с размери от 362 х 270 х 263 mm и тегло от само 4.5 кг, което го прави лесен за местене.

Паров генератор Philips PerfectCare Aqua GC8625/30

Виж най-добрата цена за днес, 18-04-2024


Също така, ергономичния дизайн прави процеса на гладене приятна дейност, без да причинява болка на китката. По този начин, този модел се оказва отличен избор, както за тези, които искат да го използвате у дома и за тези, които имат малък бизнес в текстилния бранш : ателиета, шивачи, бутици и т.н. списъкът продължава. Практическият аспект на паровия генератор се дължи на специално проектирано пространство за съхранение на кабела, който е с дължина от 1.8 m.

Безопасност и производителност
Паровия генератор Philips PerfectCare Aqua GC8625/30 гарантира на своите потребители, че няма да има повърхностни изгаряния по изгладените дрехите, благодарение на иновативна технология в която са направени забележителни инвестиции. По този начин, освен качествените материали , които осигуряват защита, този модел осигурява интелигентна заключваща функция за безопасност по време на транспортирането.

Подготовката за гладене на паровия генератор е само на две минути. Пара под налягане от е 5.8 бара и парна струя от 300 г / мин. Резервоарът за вода е доста по-голям сравнение с парни генератори. Той е 2.5 литра, което означава, че е достатъчно за по- дълги сесии гладене на дрехи.

Долната част на паровия генератор Philips PerfectCare Aqua GC8625/30 направена така, че да може да достига дори в области, считани за по-трудно достъпни или към гладки повърхности, като рокли, блузи или поли с волани. Потребителите казват , че дори и джобове на ризи са лесни за гладене, но този модел изглежда успешно се справя с всякакви предизвикателствата. Въпреки всичко това, забележителен е фактът, че паровия генератор Philips PerfectCare Aqua GC8625/30 е с отлична цена, бидейки една невероятна оферта която неможе да откажете

Виж промоциите и намаленията

за днес, 18-04-2024 на:



Фотогалерия: "Philips PerfectCare Aqua GC8625/30: Една оферта която не може да откажете"

philips perfectcare aqua gc8625 30_2.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg