Review Center BG

PHILIPS HD8834/19: Mаксимална енергия


Начинът, по който всяка сутрин започва може да варира, но това, което е най-разпространеният елемент е кафето към което прибягват много хора в първите моменти от сутринта, а понякога и през целия ден. Кафето може да ви донесе допълнителна енергия, и ви помага да преодолеете всеки един момент. То трябва да бъде подготвено по специален начин и вие можете да му се насладите на тиха обстановка у дома, офиса или, защо не, с колеги или приятели. Един начин да се уверите, че кафето е вкусно е когато сте сигурни, че начина му на приготвяне е правилен, и според нас модела еспресо машина PHILIPS HD8834 / 19, може да бъде решението, което търсите.

Еспресо машина PHILIPS HD8834/19

Виж специалната оферта за днес, 13-08-2020


philips hd8834 19.jpg

Дали ще пиете еспресо у дома или на работното място не е важно, всъщност изобщо няма значение къде ще изпиете първото си кафе, но вие определено можете да почувствате необходимост да пиете кафе поне веднъж през деня. За това, PHILIPS HD8834 / 19 може да се инсталира без никакви проблеми, както вкъщи така и на работното ни място и това може да бъде много добра инвестиция в това отношение. Какво ще получите Вие? Ще бъдете в състояние не само да направите еспресо, но и ще имате възможноста да се насладите на модерен, надежден и елегантен модел. Тези характеристики са видими, заради сребристият цвят, и наличният цифров панел в горната част. Независимо от това къде ще се инсталира,трябва да имате минимална достъпна площ от 215 х 429 х 330 мм, а що се отнася до преносимоста на модела, той е с тегло от 7,2 кг.

Еспресо машина PHILIPS HD8834/19

Виж най-добрата цена за днес, 13-08-2020


Вкусна чаша
Модерният модел еспресо машина PHILIPS HD8834 / 19 ви позволява да се насладите по всяко време на деня и нощта, както на еспресо, така и на капучино. Те могат да бъдат направени, за да задоволят потребностите на всички, тъй като машината има възможност за настройка в зависимост от вашите предпочитания, с възможност за задаване на температурата или силата. От гледна точка на концентрация, можете лесно да определите степента на смилане на кафето, така че можете да имате или по-едро или по-ситно смляно кафе. Всички тези настройки могат да бъдат направени от контролния панел по интуитивен начин. За тези, които обичат миризмата на прясно смляно кафе, еспресо машината се захранва именно от кафе на зърна.

Предимството на модела Philips HD8834 / 19 в сравнение с другите еспресо машине е присъствието на керамични мелнички, при които се използва кафе на зърна и, които допринасят за приятният аромат на кафе. Със сигурност има хора, които не са фенове на кафето, но ние сме предвидили и тях, те имат възможноста да си приготвят чай с помощта на системата за топла вода. За тези, които искат и мляко в своите напитки, еспресо машината има и резервоар за мляко, който може да ви помогне да приготвяте кремообразни напитки или защо не пяна от мляко. Независимо обаче от предпочитанията ви, за този модел няма никакви ограничения, и го доказва именно капацитета на отделението за кафе, който е 250 гр, а капацитета на резервоара за вода е 1.8 л.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 13-08-2020 на:Фотогалерия: "PHILIPS HD8834/19: Mаксимална енергия"

philips hd8834 19_2.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg