Review Center BG

Philips 40PFT4101/12: Чудесен телевизор за тези, които желаят нещо на средно ниво


В продължение на няколко години, Philips остава сред най-добрите производители на телевизори. Те наистина не са толкова предпочитани от клиентите, колкото са модели от фирмите в Азия, но за европейски производител, Philips се справя доста добре. Така че, ако искате фирмен продукт, който е малко по-евтин, е повече от добре да се обърнете към техните услуги и, най-вероятно, няма да съжалявате. В допълнение, както демонстрира модела Philips 40PFT4101/12, цените са много по-ниски от колкото при LG или Samsung.

Телевизор LED Philips 40PFT4101/12

Виж специалната оферта за днес, 13-08-2020


philips 40pft4101 12.jpg

Този телевизор е средно или дори ниско ниво, в зависимост от това кого попитате. Тези, които търсят преживяване като на кино определено трябва да се насочат към по-голям телевизизор, тъй като диагона на този екран - 102cm, надали ще може да задоволи нуждите им. Но, ако искате телевизор, на който единствено ще гледате новините и понякога филм на DVD, този модел определено няма да ви разочарова. Също така, Philips 40PFT4101/12 се интегрира лесно и в нормална къща, в не много големи стаи. В допълнение, тънкото му тяло и двете крачета на телевизора му дават приятен външен вид, подходящ за всякакъв вид дизайн на стаята.

Телевизор LED Philips 40PFT4101/12

Виж най-добрата цена за днес, 13-08-2020


Резолюцията Full HD е важно допълнение
В днешни дни, LED HD телевизорите са стандартни, но ако потърсите можете да намерите и класически модел. Така че всяка допълнителна стъпка е новина, модела идва с Full HD резолюция. Ок не е UHD, но за UHD ще ви се наложи да платите най-малко двойна на цената на този модел. Но Full HD предлага възможност да видите всичко от едно ново ниво на качество, независимо дали става дума за HD канали по телевизията, или за DVD филми и още повече Blu-ray. Philips добавя нова система за подобряване на изображението, Picture Performance Index, което увеличава контраста и осигурява по-голяма динамика.

Също така, звукът е задоволителен. Не мога да кажа, че е перфектен защото това би било преувеличено. Ако имате DVD плейър, тогава би било добра идея да си вземе и система за домашно кино, но може и без. И накрая, но не на последно място, вие имате HDMI и USB входове, за да свържете вашия телевизор към компютъра си (има функция и за монитора), или с флашка (за филми, снимки и музика). Това не е един интелигентен модел, но това е разбираемо, защото модела не се отнася за хора, които искат най-новите устройства.

Преди да се оплакваме, че не можем да живеем без смарт телевизор не трябва да се забравя, че има много хора, които не се нуждаят от такова нещо, или няма да знаят как да го използват. Philips 40PFT4101/12 е телевизията за тях, за тези, които искат качество, но не на твърде висока цена и не търсят функции, които ще използват рядко или никога. И ако погледнем нещата по този начин, ние осъзнаваме, че съотношението качество-цена е много добро, както и самият продукт.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 13-08-2020 на:Фотогалерия: "Philips 40PFT4101/12: Чудесен телевизор за тези, които желаят нещо на средно ниво"

philips 40pft4101 12_2.jpg
philips 40pft4101 12_3.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg