Review Center BG

Перална машина Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D: Перална машина с 60% по-висока почистваща мощност


Технологията е напреднала и с нея начинът на живот на всеки е значително опростен. Едно от изобретенията, които спомогнаха за облекчаване на физическата работа, е пералната машина Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D. За разлика от много други модели перални машини на пазара в момента, изглежда, че този модел е завладял вниманието на потребителите.

Това не се дължи само на достъпността на продукта, но и на неговите характеристики и спецификации.

Пералня Aqualtis Hotpoint-Ariston Direct Injection AQ105D49D

Виж специалната оферта за днес, 03-12-2023


aqualtis hotpoint direct injection aq105d49d.jpg

Този продукт може да се каже, че е наистина идеален във всяко едно отношение: той е проектиран да има атрактивен дизайн, той има множество функции, практически и много модерни и спецификации, които също са първа класа.

Пералня Aqualtis Hotpoint-Ariston Direct Injection AQ105D49D

Виж най-добрата цена за днес, 03-12-2023


Кратко представяне на перална машина
Такава перална машина е истинска помощ, особено в случая на много малко семейства. Дрехите се измиват бързо и ефективно, без тъканите да страдат по един или друг начин. За разлика от по-голямата част от пералните машини на пазара, Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D има до 60% по-голяма мощност. По този начин крайният резултат ще задоволи и най-взискателните.

В този случай вече не е необходимо прането да се мие при много високи температури, за да се премахнат петната.

Освен това разполага с много по-висока мощност, отколкото повечето конвенционални перални машини на пазара, тя има потенциала да спести до 60% повече енергия от традиционната програма за измиване на 40 градуса.

Пералната машина Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D се препоръчва особено за хора с различни алергии. Защото в края на цикъла на пране, артикулите, не показват никакви следи от прах за пране, кожата няма да пострада по никакъв начин. По този начин децата ще бъдат най-щастливи и най-добре в този случай. В допълнение, антиалергичната програма осигурява премахването на остатъци от препарати, прашец и алергени от домашни любимци до 99,999%.

Тази перална машина Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D е наистина изключително икономична. Например, тя изразходва приблизително 192 kW/h годишно, а годишната средна консумация на вода е около 12971 l.

Като размери е подходяща не само за големи бани, но и за средни, просто защото те не заемат много място: тя е с дълбочина 61,6 см, ширина 59,5 см, височина 85 см и тегло от 75,4 кг. Пералната машина Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D е с капацитет от 10 кг, така че е идеален за големи семейства с четири или дори седем членове. Освен това, в този модел се изброяват многобройни изключително полезни програми за пране, които включват: деликатна, смесена, бърза, софтуерна програма, изплакване, интензивна програма, памук, антиалергична програма, бельо, тъмни цветове.

По този начин тази перална машина е идеална за семейства, където качеството на работата е добро. Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D: Masina de spalat rufe cu o putere de curatare mai mare cu 60%

Виж промоциите и намаленията

за днес, 03-12-2023 на:Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg