Review Center BG

Nikon 14-24mm f/2.8G AF-S: обектив и ultra-ultra wide zoom


Обективът с ultra wide zoom, запазва прави линии и предоставя драматичен ефект в пейзажната фотография или интериор. Nikon 14-24mm f/2.8G AF-S един от най-модерните модели с ултра широк увеличение на пазара, една характеристика, която значително увеличава стойността на всеки професионален комплект за фотография.

Обектив Nikon 14-24mm f/2.8G AF-S

Виж специалната оферта за днес, 26-02-2021


nikon 14-24mm f 2.8g af-s.jpg

Най-високо качество от ъгъл до ъгъл на изображението
Обектива Nikon 14-24mm f/2.8G AF-S е еталон в своята категория и се счита от години за стандарт, който е труден за надминаване. Японците от Nikon пускат от време на време класически модели, които остават в историята, и модела който ви представяме е без съмнение един от тях.

Обектив Nikon 14-24mm f/2.8G AF-S

Виж най-добрата цена за днес, 26-02-2021


Обектива, който се вписва най-добре с устройството FX и 35 милиметра се отличава преди всичко, където е най-важно, а именно при нивото на по-голяма яснота. По този начин, обективи с висока производителност отразяват много ясно дори при 14 mm, без оптична аберация. Картината е толкова ясно, с диафрагма F / 2.8. Яснота остава, когато светлината е насочена право към целта, резултатите са наистина забележителни.

Моделът обхваща много голямо пространство, идеален е за фотография при малки пространства, при различни събития и разбира за пейзажи. Разликите в качеството могат да се видят най-добре в ъглите, където дори да използвате различни филтри от по-стари обективи, резултатите все още не могат да постигнат същото ниво. Сянката и нарушаването на светлината на изображенията напълно липсват.

По отношение на нарушенията на гледна точка, те са много по-ниски в сравнение с други модели. Въпреки че може да се появи изкривен ъгъл, той лесно се коригира в Photoshop или друг софтуер за редактиране на снимки.

Диафрагмата е с много висока скорост, както и набор от F / 2.8 - F / 22. Оптичната система се състои от 14 елемента в 11 групи, и за отлично качество във всички отношения, е снабден с покритие Nano Crystal. Той намалява сянката и повишава яснотата на изображенията. Моделът е снабден с много бърз автофокус с перфектна точност. Фокусът е безшумен и може да се регулира ръчно.

Nikon 14-24mm f/2.8G AF-S е с наистина много добър качествен дизайн, адаптиран към трудни работни ситуации. Конструкцията е здрава и устойчива на прах и влага. Размерите са 98 х 131,5 мм, а теглото е 970 грама.

Ако продуктите на Nikon имат някакъв основен недостатък, то това е цената. Що се отнася до обективи, цената на този модел е наистина много висока. Но ако вземем предвид изключително високото качество на обектива и предлаганите резултати, цената е прост критерий за професионалистите, които се интересуват от най-високото ниво на качество. Обектива обхваща много голяма площ и може да се каже, че този ултра-ултра wide модел, може да предложи яснота дори и при най-екстремни условия. Следователно този модел няма никакви други недостатъци.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 26-02-2021 на:Фотогалерия: "Nikon 14-24mm f/2.8G AF-S: обектив и ultra-ultra wide zoom"

nikon 14-24mm f 2.8g af-s_2.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg