Review Center BG

Мултифункционално цветно устройство HP LaserJet Pro M181fw: потърсете това, което искате


Мултифункционалното цветно устройство е устройството, което има функции и на принтер и на скенер, като тази продуктова гама става все по-популярна всеки ден. Като се има предвид, че винаги трябва да отпечатвате документ или да направите електронно копие, такова устройство ви измъква от неприятности, особено ако е добро, като този мултифункционален цветен принтер HP LaserJet Pro M181fw.

Мултифункционално HP LaserJet Pro M181fw

Виж специалната оферта за днес, 03-12-2023


hp laserjet pro m181fw.jpg

Използвайки това устройство, ще се насладите на по-ярки цветове, безжична гъвкавост, но и висока скорост на печат, всички от които са елементи, които определят ефективността на такова устройство.

Мултифункционално HP LaserJet Pro M181fw

Виж най-добрата цена за днес, 03-12-2023


С модела HP LaserJet Pro M181fw можете да получите висока скорост на печат, но и за много кратко време, за да се създаде на първата страница. Използване на автоматичното подаващо устройство (ADF и факс), може лесно да мине през всяка дейност, която искате, независимо дали става дума за сканиране, печат, факс или копиране. С това можете да спестите енергия и с помощта на технологията HP Auto On/Auto Off. С помощта на контролния панел ще получите печат колкото е възможно по-бързо и колкото е възможно по-лесно.

Използвайки мултифункционалното цветно устройство HP LaserJet Pro M181fw разчитате на висококачествени цветни продукти с оригиналните тонер касети на HP с включени JetIntelligence. Чрез технологията за борба с измамите се радвате на оригиналното качество на HP, за което плащате, което е друго голямо предимство. Ако използвате оригиналните HP тонер касети, които са предварително инсталирани, ще забележите, висока скорост на печат, дори след като сте направили изваждането от кутията.

Цветният лазерен мултифункционален модел HP LaserJet PRO M181fw също така разполага със семпъл мобилен печат и сканиране с HP Smart. Така че, можете да печатате и сканирате лесно с помощта на вашия смартфон и лесно да поръчате необходимия тонер, като използвате HP Smart. Връзката е по-добра, благодарение на впечатляващото постоянно представяне на Wi-Fi лентата. Трябва само да включите таблета или смартфона директно в принтера, а след това просто отпечатайте това, което искате, без да се налага да осъществявате достъп до определена мрежа. Всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутона за печат върху таблета или върху телефона и печатът да започне успешно.

Форматът, наличен за този многофункционален принтер, е A4, а неговите функции включват копиране, сканиране, изпращане по факс и печат. Използваната технология е лазер, а режимът на печат е безцветен.

Устройството има ADF и интерфейсът му е тип USB RJ-11. Препоръчителният обем е 1500. Други функции, които включва това мултифункционално цветно устройство HP LaserJet PRO M181fw са Air Print и Eprint. Устройството има също и USB кабел. Размерите, които има продукта са 435 х 435 х 343 мм, с тегло 16.3 кг.

Така че за тези, които искат такова висококачествено устройство, мултифункционалното цветно устройство HP LaserJet Pro M181fw е модела за вас.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 03-12-2023 на:Фотогалерия: "Мултифункционално цветно устройство HP LaserJet Pro M181fw: потърсете това, което искате"

hp laserjet pro m181fw_2.jpg
hp laserjet pro m181fw_3.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg