Review Center BG

Монитор за игри Acer XB272 LED: трябва да го имате в дома си


Трябва внимателно да бъде избран добър монитор, като трябва също така да сте сигурни, че разполага с възможно най-добрите технически характеристики. Особено, ако искате да го използвате за игри, тъй като тази дейност ще изисква много. Една добра препоръка с функциите за игри е гейминг монитора Acer XB272.

Монитор LED Acer XB272

Виж специалната оферта за днес, 03-12-2023


acer xb272 led.jpg

Споменаваме, че този монитор е черен. Също така е лесен модел, тъй като тежи 7,51 кг. Така че ще бъде лесно да се премести на желаното място. Дължината на този монитор е 614 мм. Що се отнася до ширината му, трябва да се каже, че е 524 мм. Тя не е прекалено висока в сравнение с други модели, чиято височина е 268

Монитор LED Acer XB272

Виж най-добрата цена за днес, 03-12-2023


Информация за техническите характеристики
Диапазонът, определен от този монитор, е Gaming. Също така си струва да знаете, че той има мощност от 29.71 W. Размерът на диагонала на монитора е важен за зрителя, поради което този модел има добър диагонал от 27 инча.

Дисплеят му има TN технология, като е много добър за геймърите, като основното й предимство е краткото време за реакция, което предлага. По-конкретно, този тип отговор е 1 ms. Едно от предимствата на този монитор е неговата резолюция, която е Full HD. Оптималната резолюция е друг аспект, който е 1920 x 1080. Осветяването на фоновото осветление се осигурява от LED технологията, като контраста на изображенията е много по-ясен.

Аспектът на изображенията също трябва да бъде уточнен, това е 16: 9.

Що се отнася до формата на екрана, трябва да се каже, че е широк. Яркостта му е доста добра - 400 cd/m2. Типичният контраст на този монитор е 1000: 1. Опреснителната скорост е доста бърза, с много предимства по време на играта. Конкретно, това е 240 Hz. Цветовете, които реализира този монитор са 16,7 милиона, което е достатъчно, за да бъдат реалистични изображенията. Монитора за игри Acer XB272 LED има и специални функции, които са ергономични, както и високоговорителите, които включват.

Добра технология, която включва монитора Acer XB272 LED е NVIDIA G-SYNCTM, което дава на игрите по-добър отговор. Пакетът включва и захранващ кабел и ръководство за потребителя. Също така ще можете да свързвате други устройства към този монитор чрез портове като HDMI порт, дисплей порт и USB порт. Всички връзки могат да се осъществяват чрез USB портове за данни. Той също така разполага с ергономична функция, така че наклонът е 5 ° - 20 °. Пантата е 45 ° - 45 °. Също така, регулируемата височина е 115 мм.

Стандартите на този модел са ENERGY STAR. Монитора за игри Acer XB272 LED е добра опция за геймърите, тъй като демонстрира добри функции за игрите, които ще печелите всеки път. Предоставените изображения ще ви отведат в света на играта с добра резолюция и времето за реакция е кратко.

Цената на този монитор е висока, но си струва да го закупите.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 03-12-2023 на:Фотогалерия: "Монитор за игри Acer XB272 LED: трябва да го имате в дома си"

acer xb272 led_2.jpg
acer xb272 led_3.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg